woensdag, juli 24, 2024

Alles over Michelle Willemsen: haar liefdesleven, Telegraaf TV en haar bekende broer

Lees ook

Ken je Michelle Willemsen, de nieuwe verslaggeefster van de Telegraaf? Je kent haar misschien al van Telegraaf TV of van de optredens van haar broer DJ Mike Williams, waar ze de filmproducties voor maakt. Maar Michelle is hard bezig om ‘het zusje van’ te ontgroeien en is zelf inmiddels ook aardig aan de weg aan het timmeren. Bovendien wordt gefluisterd dat ze een relatie zou hebben met DJ Hardwell.

Videoclips voor broer DJ Mike Williams

Michelle Willemsen volgt haar broer overal naartoe als hij ergens moet optreden. Niet alleen voor de gezelligheid, maar vooral om zijn optredens op film vast te leggen. Ook de productie van zijn videoclips neemt de brunette voor haar rekening. Dat ze de filmproducties van haar broer verzorgt is niet zo gek met een studie Regie en Documentaire. En DJ Mike mag blij zijn met zo’n zus want ze doet het zeker niet onverdienstelijk.

Op date met Kieckx

Bij de Telegraaf laat Michelle Willemsen zien dat ze ook voor de camera haar mannetje staat. Ze is daar samen met Jeroen Holtrop één van de vaste gezichten en presentatoren. Met een nuchtere en open aanpak doet zij verslag van een uiteenlopend scala aan items. Ze weet feilloos scherpe vragen te stellen die ze met veel humor kan brengen. We zien haar wekelijks in een reportage, waarvan de meest memorabele waarschijnlijk de ‘date’ was met het 14-jarige internet fenomeen Kieckx. Naast haar werk voor de Telegraaf is Michelle Willemsen ook te zien in de korte videoproducties van de BankGiro Loterij en bij het YouTube-kanaal van Gierige Gasten.

Een eigen kleidinglijn

Michelle Willemsen is niet alleen een hele innemende maar ook een hele ondernemende dame. Naast haar videoproducties en presenteerwerk heeft ze ook nog een kledinglijn samen met haar broer, genaamd ‘Milliams’. De kledinglijn Milliams bestaat hoofdzakelijk uit hoodies, T-shirts en bomberjassen en caps met een minimalistische opdruk. Voor de kledinglijn hebben broer en zus een webshop opgezet waar je de items kunt bestellen.

Heeft Michelle Willemsen een relatie met DJ Hardwell?

De muziek van haar broer is niet alleen de start geweest van haar carrière, maar heeft haar volgens de geruchten ook maar nieuwe liefde gebracht. Ze dook al eens in zijn omgeving op, onder het voorwendsel dat ze ook voor hem video’s zou maken, maar intussen vermoed iedereen dat Michelle Willemsen een relatie heeft met DJ Hardwell. Toen ze werd gevraagd of DJ Hardwell haar vriend is, was haar antwoord een ongemakkelijke glimlach.

Toch wordt inmiddels aangenomen dat Michelle Willemsen als single en vrijgezel door het leven gaat. Op haar Instagram en andere sociale media wil ze immers niet bevestigen dat er iets is opgebloeid met Robbert van de Corput.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers