dinsdag, april 16, 2024

Kelly Weekers: mediapsycholoog, haar privéleven en haar achtergrond

Lees ook

Kelly Weekers is een voormalig Miss Nederland. Ze werd geboren in Weert in 1989. Kelly Weekers heeft een relatie met John Ewbank. Dit is haar wiki.

Kelly Weekers studeerde af in klinische- en gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Utrecht. Tegenwoordig is ze aan het werk als life en business coach.

Winnaar Miss Nederland

Tijdens haar middelbare schoolperiode werd Kelly Weekers gescout door een modellenbureau. Dit was het begin van haar modellencarrière. In 2011 deed ze mee aan Miss Nederland en ze won de titel. Ze deed vervolgens mee aan de Miss Universe-verkiezingen, waarbij ze 15e werd.

Tv debuut bij RTL Boulevard

Kelly Weekers ging in 2006 weer opnieuw studeren en ze studeerde af in de psychologie aan de Universiteit van Maastricht. In 2016 maakte ze haar debuut op televisie als deskundige in het programma RTL Boulevard.

Schrijfster van twee bestsellers

In 2014 startte Kelly haar eigen onderneming. Daarnaast schreef ze in 2018 haar eerste boek, genaamd Happy Life 365. Haar debuutboek deed het erg goed in Nederland en kwam terecht in de top 5 van de bestseller lijst. In 2019 volgde haar tweede boek, genaamd Happy Lifehacks 365, dat wederom binnenkwam in de top 5 van de bestseller lijst. Er zijn inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Kelly Weekers heeft een relatie met John Ewbank

In 2012 kreeg Kelly Weekers een relatie met John Ewbank. John Ewbank is een bekende Nederlandse muziekproducent en singer-songwriter. Het koppel kreeg in 2017 hun eerste dochter. In 2020 kregen ze een tweede dochter. Ze schelen zo’n 20 jaar. ,,Ik dacht dat het best goed zou kunnen dat zij mij over een paar jaar aan de kant zet omdat ik dan te oud ben. Het zou toch kunnen dat ze dan verder wil met een leeftijdsgenoot.” Het stel is wel verloofd, maar een huwelijk is er nog niet van gekomen.

Het was de zus van Kelly die het koppel bij elkaar bracht: ,,Hallo, je bent vrijgezel en hij is helemaal jouw type. Één date kan toch geen kwaad?!” Over hun liefde vertelde Ewbank aan De Telegraaf: ,,Ik was niet voorbereid op die relatie. Ik was bewust aan het daten met vrouwen onder de dertig. Ik dacht: dan wordt het in elk geval niet serieus, want daar was ik helemaal niet aan toe. Maar toen kwam Kelly.”

John Ewbank was eerder getrouwd met Ellemieke Vermolen en Vivian Reijs.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers