donderdag, juni 13, 2024

Patrick Laureij: cabaretier, zijn privéleven en zijn achtergrond

Lees ook

Patrick Laureij is een Nederlandse stand-upcomedian en acteur. Hij werd geboren in Rotterdam in 1982. Patrick Laureij heeft een relatie met Merel Westhoff. Dit is zijn wiki.

Vast lid van Comedytrain

In 2006 deed Patrick Laureij mee aan de talentenjacht genaamd Rotterdamse Talent Night. Dit was zijn eerste keer op het podium. Een jaar later deed hij ook mee aan het Knock Out Comedy-festival. Hij won de publieksprijs van dit festival met Floor van der Wal. Sinds 2010 is Patrick Laureij een van de vaste leden van Comedytrain. De Comedytrain is het eerste Nederlandse gezelschap van stand-up comedians. Hij treedt wekelijks op in het Amsterdamse café Toomler.

Winnaar jury- en publieksprijs

Samen zijn Comedytrain-collega’s trad Patrick op in verschillende theaters door het hele land. Zo stonden ze onder andere op Lowlands en Cameretten 2010. In 2013 won Laureij op het Camerettenfestival de jury- en publieksprijs. In 2015 maakte hij zijn tv debuut toen hij een rol speelde in de televisieserie NoordZuid.

Debuut solo cabaretprogramma

Vanaf 2016 staat Patrick Laureij in theaters met zijn eigen solo show. Zijn debuutprogramma heette Dekking Hoog. Het werd erg goed ontvangen, zijn opvolgende programma Neerlands Hoop deed het helaas wat minder.

Patrick Laureij heeft een relatie met Merrel Westhoff.

Patrick Laureij is in 2020 verloofd met zijn vriendin Merrel Westhoff. Merrel is een sieradenontwerper en model. De twee zijn sinds 2017 samen en ze leerde elkaar kennen via Instagram, toen Patrick Laureij aan zijn volgers vroeg naar leuke sieradenmerken. Zo kwam hij bij het sieradenmerk van Merrel, Monocrafft, terecht. Het is nog niet bekend wanneer het koppel in het huwelijksbootje zal stappen. De twee posten regelmatige leuke foto’s van hen samen en hun hondje Charlie op Instagram.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers