dinsdag, april 16, 2024

Rijk Hofman: aanstormend presentator, zijn liefdesleven en zijn achtergrond

Lees ook

Rijk Hofman is een Nederlandse YouTuber en presentator. Hij werd geboren in 1997 in Vlaardingen. Dit is zijn wiki.

Achter de schermen

Rijk is de broer van Tim Hofman, een Nederlandse presentator en programmamaker. Ook zijn broer Sam Hofman was te zien in Holland’s Next Top Model. Momenteel woont de aanstormende presentator in Amsterdam.

Vlogger voor diverse online programma’s

In 2016 begon Rijk Hofman zijn eigen YouTube-kanaal. Hij postte hier vlogs over zijn dagelijkse leven. Sinds 2017 presenteert Rijk Hofman diverse online programma’s voor MTV Nederland, zoals Verrijk je kennis, Je moeder en Fexts on the Beach. Rijk tekende datzelfde jaar ook een contract bij RTL, waar hij begon als presentator bij het YouTube-kanaal van RTL, genaamd Concentrate Bold. Daarnaast was Rijk ook te zien als vlogger voor het BNN-programma Proefkonijnen.

Tv-programma’s

In 2019 deed Rijk mee aan het programma Expeditie Robinson. Hij viel als 8ste af. Ook was hij dat jaar te zien in het programma Vrienden van Lingo. In 2019 was Rijk Hofman te zien als panellid van Ranking the Stars. Vanaf 2020 presenteerde Rijk het Love Island-napraatprogramma genaamd Love Check-up, dit wordt uitgezonden op Videoland.

Liefdesleven

Vooralsnog lijkt het erop dat Rijk Hofman geen relatie cq vriendin heeft. Op zijn Instagram duiken verschillende vrouwen op, maar het is niet duidelijk of dat een werk- of vriendschapsachtergrond heeft, of dat er toch liefde in het spel is. Hij vertelde in 2019 in een interview met FHM in ieder geval nog vrijgezel te zijn. Daarin biechtte hij ook op een blauwtje te hebben gelopen bij Jessie Jazz Vuijk, de vriendin van Kaj Gorgels. ,,Vroeger dacht ik altijd dat het leven pas begon als je vrijgezel bent, nu weet ik dat dit onzin is,” vertelde hij. ,,Ik heb veel vrouwelijke vriendinnen. Soms ga ik met een meisje chillen en dan kom ik er later achter dat ze het zag als date.”

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers