donderdag, juni 13, 2024

Niek Roozen: Brugklas-acteur, zijn privéleven en zijn achtergrond

Lees ook

Niek Roozen is een Nederlandse acteur. Hij werd geboren in Haarlem in 1997. Niek Roozen heeft een relatie met Belle Zimmerman. Dit is zijn wiki.

Rol in jeugdserie Brugklas

In 2014 speelde Niek de rol van Max in de AVROTROS-serie Brugklas. Het populaire programma volgt een aantal middelbare school leerlingen die situaties meemaken waar elke brugklasleerling mee te maken krijgt.

Tv-programma’s en films

Verder speelde Niek in 2014 een van de hoofdrollen in de film De bende van Urk. Een jaar later was hij te zien in de serie op Zapp genaamd Het geheim van Eyck, hier vertolkte hier de rol van Tim. In 2016 speelde Niek in de jeugdfilm Renesse, waarin hij Bas speelt.

Meerdere filmrollen

In 2018 speelde Niek een rol van een discipel in het paasstuk The Passion. In 2019 speelde Niek wederom als Max mee in de film Brugklas: de tijd van m’n leven. Daarnaast speelde hij de beste vriend van vlogger Gio Latooy in de film Project Gio. 2019 was een erg succesvol jaar voor de jonge acteur. Hij was verder ook te zien in de films, Vals, Misfit 2 en Verliefd op Cuba.

Niek Roozen heeft een relatie met Belle Zimmerman

Niek Roozen kende zijn Brugklas-collega Belle Zimmerman al ruim 6 jaar, maar sinds 2020 vormen de twee een setje. Belle Zimmerman speelt Emma in de serie en is dus ook actrice. Vele fans vermoedden het al, maar in 2020 bevestigde het koppel het op Instagram: ,,’Toen ik zei dat ik je leuk vond fietste je gelijk weg, maar uiteindelijk vond je me best lief en wilde je best verkering met me”, schrijft hij.

Belle Zimmerman besloot in 2020 van Amsterdam naar Rotterdam te verhuizen, waar ze muziektheater is gaan studeren aan Codarts.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers