donderdag, mei 23, 2024

Kaj Gorgels: YouTuber en Expeditie Robinson-presentator, zijn liefdesleven en zijn achtergrond

Lees ook

Kaj Gorgels is een Nederlandse tv-presentator, influencer en YouTuber. Kaj werd geboren in 1990 in Rotterdam. Kaj werd vooral bekend door zijn deelname aan Expeditie Robinson in 2016 en sindsdien is hij niet meer van de Nederlandse tv weg te denken. Dit is zijn wiki.

YouTube, Instagram en een podcast

Kaj’s carrière begon op YouTube in 2012. Zijn kanaal was genaamd Kaj’s Typetjes en hij plaatste hier video’s van imitaties en sketches. In de laatste jaren maakt hij ook vlogs op zijn kanaal. Zijn YouTube kanaal heeft zo’n 100.000 abonnees. Ook op zijn Instagram heeft hij veel volgers, namelijk al meer dan een half miljoen. Hier deelt hij foto’s van hem met andere bekende Nederlanders, zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk en ook hier post hij grappige imitaties en sketches. Verder heeft hij sinds kort een podcast gestart, die ook te zien is op Youtube genaamd Effe Relativeren. Hier spreekt hij met andere bekende Nederlanders over diverse onderwerpen. Kaj was ook een van de presentatoren op het Youtube-kanaal van RTL genaamd Concentrate.

Overstap naar televisie

Kaj maakte de overstap naar televisie in 2017. Hier maakt hij zijn televisiedebuut in het programma SOS: Mijn vakantie is een hel. Vervolgens was hij te zien in Expeditie Robinson waar hij de finale behaalde. Zijn carrière al presentator ging als een sneltreinvaart. Hij presenteerde programma’s als Temptation Island VIPS, Celebrity Stand-up en The Talent Project. In 2018 won Kaj Gorgels de Televizier Award voor ‘Aanstormend Talent’. Kaj’s carrière op televisie is zeker nog niet afgelopen, want hij gaat zelf het programma Expeditie Robinson presenteren.

Kaj Gorgels heeft een relatie met Jessie Jazz Vuijk

Kaj Gorgels heeft een relatie met Jessie Jazz Vuijk. De twee leerden elkaar kennen tijdens Expeditie Robinson. Na maanden met geruchten dat het stel aan het daten zou zijn, maakten ze hun relatie bekend op Instagram met een leuke foto van de twee. Het stel werd door Linda.Meiden magazine gevraagd voor een sexy covershoot.

Over hun liefdesleven stelde Jessie Jaz Vuijk over Kaj Gorgels in hetzelfde blad: ,,Hij is heel goed in bed.” Kaj Gorgels biechtte aan Grazia op: ,,Ik heb ook heel bewust gekozen voor deze relatie. Ik was hiervoor vier jaar vrijgezel – ik wilde toen echt geen relatie, was er niet aan toe – en dan is die aandacht heel leuk. Maar nu ik een vriendin heb, ben ik daar niet meer mee bezig.” Hij bekende wel in gesprek met Anna Nooshin met zo’n 200 vrouwen het bed te hebben gedeeld. 

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers