zondag, april 21, 2024

Alles over Anna Nooshin: haar YouTube-succes, haar liefdesleven en haar verleden

Lees ook

Presentatrice bij Holland’s Next Top Model, RTL Boulevard, een succesvol YouTube kanaal en bijna een miljoen volgers op Instagram: Het leven van Anna Nooshin ziet eruit als een sprookje. Maar dat is niet altijd het geval geweest. Je zou het niet zeggen, maar deze succesvolle lifestyle goeroe heeft een bewogen jeugd achter de rug.

Gevlucht uit Iran

Anna Nooshin werd op 18 december 1984 geboren in Iran, in de stad Teheran. Maar lang heeft ze daar niet gewoond. Toen ze 7 jaar was, vluchtten de ouders van Anna Nooshin met hun twee kinderen weg uit Iran, naar Nederland. In Nederland aangekomen zwierf het gezin van het ene asielzoekerscentrum naar het andere totdat ze uiteindelijk een woning kregen aangeboden in Aalsmeer. Maar de stress en ellende eisten hun tol: de ouders van Anna Nooshin besloten uit elkaar te gaan. Haar vader reisde toen het kon terug naar Iran, en ze heeft sindsdien jammer genoeg niet veel contact meer met hem gehad.

Cum laude afgestudeerd

Wellicht heeft haar bewogen jeugd ermee te maken, maar deze ambitieuze dame was al vroeg vastbesloten om wat van haar leven te maken. Ze ging communicatiewetenschappen studeren aan de Universiteit van Amsterdam en rondde deze studie cum laude af. Tijdens haar studie liep ze stage in New York bij de succesvolle Israëlisch-Amerikaanse modeontwerper Yigal Azrouël.

Doorbraak met online magazine NSMBL

Haar grote doorbraak kwam toen ze het online magazine NSMBL oprichtte. Het magazine werd uitgegeven door Slaven Mandic, de oprichter van de uitgeverij Wayne Parker Kent die zich specialiseert in online publishing. Ze hadden elkaar ontmoet in één van de asielzoekerscentra waar ze destijds beiden verbleven. Na het magazine organiseerde ze een modefestival in Amsterdam en bracht ze in 2015 een autobiografisch boek getiteld ‘On Top’ uit over haar lotgevallen.

Mooier wordt het niet

Sinds 2015 kunnen we Anna Nooshin ook op televisie bewonderen als presentatrice en beauty en lifestyle deskundige bij RTL Boulevard. In 2017 presenteerde ze voor het eerst Holland’s Next Top Model en sinds 2019 presenteert ze ‘Mooier wordt het niet’, een programma waarin ze de invloed van het uiterlijk onderzoekt. Ook op persoonlijk vlak heeft ze niets te klagen. Sinds 2018 heeft ze een relatie met de ondernemer Nassim Zeta, door wie ze in 2019 ten huwelijk is gevraagd. Nassim Zeta is de oprichter van We Say So Contact Centers. ,,Het is bizar om mee te maken, maar elke scheet die we laten, wordt opgepikt. Dus mensen beginnen nu wel heel nieuwsgierig te worden. Daarom denk ik dat het goed is dat iedereen één keer kan lezen wie ik ben en hoe ik mijn geld verdien. Want hoe grappig het ook is om een mysterie te zijn, ik wil niet dat ze rare dingen gaan verzinnen.”

Begin 2020 gingen geruchten dat het koppel uit elkaar zou zijn en Anna Nooshin weer vrijgezel zou zijn. Dat bleek echter niet te kloppen: ,,Ik heb het idee dat mensen hier hele theorieën op los gooien, terwijl er helemaal niks aan de hand is.” Anna Nooshin en Nassim Zeta wonen samen in een prachtige villa aan het Stolkpark in Den Haag. Zeta kocht het pand voor 3,4 miljoen euro. Eerder had Nooshin 13 jaar lang een relatie met Danny Roumimper. De breuk met haar ex, oprichter van marketingbureau New Kith, zorgde dan ook voor veel verdriet.

Inmiddels is ze weer gelukkig met Nassim Zeta. Misschien dan toch een sprookjes einde na een bewogen jeugd.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers