donderdag, mei 23, 2024

Alles over Jessie Jazz Vuijk: haar YouTube-succes, haar liefdesleven en haar achtergrond

Lees ook

Jessie Jazz Vuijk is een Nederlands model, influencer en YouTuber. Ze werd geboren in Rotterdam in 1995. Ze werd verkozen tot Miss Nederland in 2015. Inmiddels woont Jessie in Amsterdam en zit ze bij het management Contenticions in Amsterdam, waar ook vele andere Nederlandse influencers door vertegenwoordigd worden.

Miss Nederland

Jessie ging naar de middelbare school in Pijnacker en op haar 17e werd ze al gescout door een modellenbureau. In 2015, toen Jessie 20 jaar was, werd ze verkozen tot Miss Nederland. Vervolgens vertegenwoordigde ze Nederland tijdens de Miss Universe-verkiezingen.

Naast mooi, ook sterk

In 2016 was Jessie Jazz Vuijk deelneemster in Expeditie Robinson. Ook was te zien in de programma’s Alles mag op Zondag en Celebrity Stand-up. In 2018 werd Jessie de winnaar in het programma Boxing Stars. Hierin won ze de bokswedstrijd van tegenstanders Laura Ponticorvo, Amanda Balk en Saar Koningsberger.

Instagram, vlogs en een podcast

Inmiddels noemt Jessie zichzelf ook een influencer. Ze heeft een instagramaccount met maar liefst 300.000 volgers. Ze post hier veel foto’s met andere influencer en met haar vriend Kaj Gorgels. Verder deelt ze hier modetips en laat ze een van haar geliefde hobby’s zien: paardrijden. Ook heeft ze een Youtube kanaal waar ze haar dagelijks leven vlogt. Ook neemt ze hier podcasts op waarin ze ‘in het diepe’ duikt met andere Bekende Nederlanders.

Jessie Jazz Vuijk heeft een relatie met Kaj Gorgels

Jessie Jazz Vuijk heeft een relatie met Kaj Gorgels. Het stel leerde elkaar kennen tijdens het programma Expeditie Robinson. Er gingen al een lange tijd geruchten dat de twee aan het daten waren. Het stel maakte het pas bekend eind 2018, met een schattige foto van de twee op Instagram toen ze met vrienden op vakantie waren in Kaapstad. De twee hebben ook een covershoot gedaan voor het Linda.Meiden magazine, die er heet aan toe ging. Over haar liefdesleven met Kaj stelde Jessie Jaz Vuijk in hetzelfde blad: ,,Hij is heel goed in bed.” Kaj Gorgels vertelde op zijn beurt aan Grazia: ,,Ik heb ook heel bewust gekozen voor deze relatie. Ik was hiervoor vier jaar vrijgezel – ik wilde toen echt geen relatie, was er niet aan toe – en dan is die aandacht heel leuk. Maar nu ik een vriendin heb, ben ik daar niet meer mee bezig.” Hij bekende wel in gesprek met Anna Nooshin met zo’n 200 vrouwen het bed te hebben gedeeld. Voorheen had Jessie een relatie met zanger Tim Douwsma.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers