donderdag, juni 13, 2024

Alles over Negin Mirsalehi: haar succes als influencer, haar privéleven en haar achtergrond

Lees ook

Negin Mirsalehi is een Nederlandse blogger en influencer. Ze heeft daarnaast ook haar eigen merk, genaamd Gisou Hair. Negin is de grootste Nederlandse blogster. Ze werd geboren in Amsterdam in 1988.

Start succesvol blog

Negin studeerde bedrijfskunde en nadat ze haar diploma op zak had, is ze haar eigen platform gestart. Negin begon in 2012 met haar eigen blog, genaamd neginmirsalehi.com. Hier kon ze perfect haar zakelijke kennis en haar passie voor mode combineren. Ze deelde hier foto’s van haar outfits en tips voor haarstijl en beauty.

6 miljoen volgers op Instagram en succesvol merk Gisou

Inmiddels heeft Negin al meer dan 6 miljoen volgers op Instagram. Ze heeft de hele wereld rondgereisd en heeft grote samenwerkingen binnengehaald als influencer, zoals samenwerkingen met Dior en Dolce & Gabbana. Ze is te vinden bij elke Fashion Week in heel Europa. Inmiddels heeft Negin een groot team achter zich staan, die samen met haar werken aan haar Instagram. Vervolgens heeft ze met haar team in 2015 het beautymerk Gisou opgericht. Negin is opgegroeid met haar vader als imker. De honing heeft ze verwerkt in de haarproducten voor Gisou. Het merk is erg succesvol en ze heeft al meerder producten in deze lijn uitgebracht. In 2019 had het merk zelfs een pop-up shop in Amsterdam.

Negin Mirsalehi heeft een relatie met Maurits Stibbe

Negin is al meer dan 10 jaar gelukkig met haar vriend Maurits Stibbe. De twee vormden al een koppel voordat het succes van Negin Mirsalehi begon. Maurits werkt achter de schermen mee aan Gisou. ,,Ik heb niks met mode, wel met media”, vertelde haar vriend in een interview met VU magazine. Hij liet voor haar ook een carrière bij accountantskantoor PWC schieten. Over zijn vriendin zegt hij: ,,Negin is slimmer dan ik. En eigenwijs. Ze wilde niet voor een baas werken. Haar passie en expertise op het gebied van mode en visie op het gebied van online media leidde ertoe dat ze hier haar werk van maakte. Negin is gefocust op de inhoud, zij is de creatieve visionair.” 

Maar hij is zeker ook te spotten op mooie foto’s van de twee op Negins Instagram. Mirsalehi stond samen met Nikkie De Jager als enige Nederlanders op in de lijst van ‘Forbes 30 under 30’. Ook heeft Negin behoorlijk wat beroemde vrienden, zo deelt ze vaak foto’s op haar Instagram van Nederlands topmodel Romee Strijd.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers