donderdag, september 29, 2022

Alles over Frederieke Hegger: de slimme presentatrice van RTL

Leestips

Frederieke Hegger is presentatrice, dagvoorzitter en journalist. Ze is één van de presentatoren en verslaggevers van RTL Z.

Gestudeerd aan drie Universiteiten

Frederieke Hegger begonnen op het gymnasium. Op de middelbare school schreef ze al voor de schoolwebsite. Ze vervolgde haar studie op de Universiteit van Amsterdam en vervolgens naar de prestigieuze Universiteit van Oxford. Daarnaast studeerde ze aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Haar opleiding aan de Rijksuniversiteit van Groningen rondde ze in 2012 af.

Duizendpoot en bekend van RTL

Frederieke Hegger heeft al een hele hoop verschillende banen gehad. Ze werkte een tijdje op freelancebasis gewerkt als editor en projectleider. Echt bekend werd ze pas bij RTL Z en het RTL Nieuws, waar ze vooral gespecialiseerd is in economie, duurzaamheid, innovatie, fintech en privacy.

In begin 2014 is Frederieke Hegger begonnen bij RTL. Als presentatrice is ze inmiddels een bekend gezicht geworden. Ze noemt zichzelf een duizendpoot, omdat ze van zoveel verschillende dingen houdt en het ook daadwerkelijk kan. Familie is voor haar belangrijk en ze is graag in de natuur.

Frederieke Hegger heeft een relatie met Michael van der Plaat

Frederieke heeft een relatie met Michael van der Plaat. Haar vriend is actief in de politiek voor D66. Ook is hij werkzaam als adviseur voor Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Hun liefde is goed te zien op Instagram, waar veel foto’s van de geliefden samen te vinden zijn.

- Advertisement -
Nieuwste blogs

Wat je nog niet wist over Peter van de Veire

Peter Van de Veire is een Belgische DJ, presentator en zanger. Hij werd geboren in 1971. Hij bracht zijn...
- Advertisement -

More Articles Like This