donderdag, mei 23, 2024

Alles over Frederieke Hegger: de slimme presentatrice van RTL

Lees ook

Frederieke Hegger is presentatrice, dagvoorzitter en journalist. Ze is één van de presentatoren en verslaggevers van RTL Z.

Gestudeerd aan drie Universiteiten

Frederieke Hegger begonnen op het gymnasium. Op de middelbare school schreef ze al voor de schoolwebsite. Ze vervolgde haar studie op de Universiteit van Amsterdam en vervolgens naar de prestigieuze Universiteit van Oxford. Daarnaast studeerde ze aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Haar opleiding aan de Rijksuniversiteit van Groningen rondde ze in 2012 af.

Duizendpoot en bekend van RTL

Frederieke Hegger heeft al een hele hoop verschillende banen gehad. Ze werkte een tijdje op freelancebasis gewerkt als editor en projectleider. Echt bekend werd ze pas bij RTL Z en het RTL Nieuws, waar ze vooral gespecialiseerd is in economie, duurzaamheid, innovatie, fintech en privacy.

In begin 2014 is Frederieke Hegger begonnen bij RTL. Als presentatrice is ze inmiddels een bekend gezicht geworden. Ze noemt zichzelf een duizendpoot, omdat ze van zoveel verschillende dingen houdt en het ook daadwerkelijk kan. Familie is voor haar belangrijk en ze is graag in de natuur.

Frederieke Hegger heeft een relatie met Michael van der Plaat

Frederieke heeft een relatie met Michael van der Plaat. Haar vriend is actief in de politiek voor D66. Ook is hij werkzaam als adviseur voor Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Hun liefde is goed te zien op Instagram, waar veel foto’s van de geliefden samen te vinden zijn.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers