donderdag, juni 13, 2024

Dit is het voordeligste proefabonnement op het AD

Lees ook

Het AD is een van de grootste kranten in Nederland. Het AD staat voor een zekere kwaliteit en betrouwbaarheid van nieuws, maar is toegankelijk voor een breed publiek. De kwaliteit en betrouwbaarheid kan worden gegarandeerd door de in totaal 900 redacteuren. De krant is niet voor niets in de prijzen gevallen.

Lijkt het je wat om het AD eens uit te proberen? Overweeg dan een proefabonnement. Met een super goedkoop proefabonnement krijg je de mogelijkheid om uit te proberen of de krant iets voor jou is, zonder dat dat je al te veel geld kost. Bekijk hier de meest voordelige aanbieding van dit moment.

Na de proefperiode heb je een beter idee bij de krant en weet je of het wat voor jou is om de krant vaker in huis te halen. Of je nu houdt van digitaal lezen of lezen met een papieren krant. Het kan allemaal. In dit artikel lees je meer over het AD.

Dit maakt het AD uniek

Het Algemeen Dagblad is een krant die al erg lang bestaat en nog steeds goed in de smaak valt. Het heeft niet voor niets een prijs gewonnen voor de beste Nederlandse krant in 2021 en 2022. Je merkt aan veel aspecten dat je aan het AD een kwalitatief goede krant hebt. Er staan spraakmakende columns in, er worden een breed scala aan onderwerpen behandeld, waaronder zelfs een speciale katern voor sport en er is regionieuws. Ook is de schrijfstijl erg toegankelijk voor veel mensen, waardoor het nieuws blijft boeien.

Columns die je aan het denken zetten

Het AD ontleent een deel van zijn populariteit ook zeker aan de columnisten die op dagelijkse of wekelijkse basis wat in de krant publiceren. Een bekende columnist is Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus. Op televisie is Eus bovendien ook vaak te zien. De columns van Özcan Akyol geven een bijzonder perspectief op actuele gebeurtenissen of beschrijven momenten die hij in zijn leven meemaakt.

Naast Özcan Akyol zijn er ook nog andere columnisten bij de krant aangesloten. Denk bijvoorbeeld eens aan Sjoerd Mossou, die veel columns over sport en met name voetbal op zijn naam heeft staan. Angela de Jong is dé televisierecensent van Nederland en ook haar column lees je in het AD. Je kunt bij de krant ook Premium artikelen lezen. Dat is leuk als je niets wilt missen.

Diverse onderwerpen, nieuws van A tot Z

Een krant als het Algemeen Dagblad, blinkt ook uit in de veelzijdigheid van onderwerpen. Er komen echt allerlei soorten meningen en onderwerpen aan bod. Je leest het nieuws wat er op dat moment toe doet. Of het nu gaat om misdaad, politiek nieuws, religie, entertainment of sport. Allerlei facetten komen voorbij.

Het leuke is, dat er speciaal voor sport ook een AD Sportwereld gedeelte in de krant kan worden gevonden. In dat deel lees je alles over het laatste sportnieuws én het voetbalnieuws. In het AD Sportwereld katern vind je ook columns van Thijs Zonneveld. Als wielergek schrijft Zonneveld in de krant geregeld wat hem aan het nieuws opvalt.

Regionieuws en landelijk nieuws

Wat het AD bovendien erg uniek maakt, is het regionieuws. Naast dat je kunt lezen wat er op landelijk of internationaal niveau gebeurt, zijn er ook altijd een paar paginas gewijd aan het nieuws in de regio. Dat is niet bij elke krant het geval. Mede dankzij de vele verslaggevers en redacteuren, kan de krant het regionieuws op de voet volgen en weet je wat er in jouw buurt en omgeving gebeurt.

Veel mensen kiezen om deze reden voor het AD, omdat ze het leuk en handig vinden om op de hoogte te zijn van lokale gebeurtenissen. Zo blijf je betrokken bij de omgeving. Voor verschillende regio’s heb je regionieuws. Of je nu in de regio Rotterdam, Den Haag of Utrecht woont.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers