woensdag, juli 24, 2024

Emma Jackson | Alles over de politiek verslaggever van de NOS

Lees ook

Emma Jackson is een televisieverslaggever van de NOS. Ze is 1 van de verslaggevers die drie anderen recent heeft vervangen. Emma Jackson werkt al ruim 11 jaar bij de NOS op de afdelingen binnenlandredactie en de economie redactie. Van deze laatste redactie was ze ook al bijna 5 jaar chef. Ze benoemt dat ze zich verheugt op haar nieuwe rol binnen de NOS en weer zelf nieuwe verhalen op te sporen en er verslag over te doen. De komst van Emma maakt het Journaalteam in Den Haag weer compleet.

Voorheen stapten de drie verslaggevers Ron Fresen, Ireen Oostveen en Ardy Stemerding op door verscheidene redenen. Fresen stapte op door ziekte, Oostveen omdat ze verder gaat bij het Jeugdjournaal en Stemerding omdat het correspondent wordt van Brussel bij de NOS.

De loopbaan van Emma Jackson

Emma Jackson deed de master journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voordat ze bij de NOS werkzaam was, was ze werkzaam bij de Amsterdamse stadszender AT5 en voor verschillende Radio 1 programma’s.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers