donderdag, mei 23, 2024

Rob Goossens lokt reactie van Rachel Hazes it na publicatie oud artikel

Lees ook

Het is bekend dat Rachel Hazes en Rob Goossens geen dikke vrienden zijn. En nadat afgelopen week Rob een oud artikel over de familie Hazes deelde, werd die ruzie nog maar eens lekker aangewakkerd. In plaats van dat het  te linken aan zijn huidige functie bij RTL Boulevard, werd het artikel aangemerkt als onderdeel van Shownieuws. Voldoend eaanleiding voor Rachel om er flink op los te schieten.  Via Instagram stuurde Rachel Rob een bericht waarin ze al haar frustraties over de situatie uitte. “Ga je schamen kneus!” schreef ze, in een duidelijke indicatie van hoe boos ze zich voelde.

Rachel Hazes, de weduwe van André Hazes Senior, die in 2004 overleed, heeft het de laatste tijd met meerdere BN’ers aan de stok. Sinds ze een prominent figuur in de media is verschijnt ze regelmatig op tv en in de pers om haar leven en carrière te bespreken. Rob Goossens is een journalist en mediapersoonlijkheid die in de loop der jaren voor een aantal spraakmakende outlets heeft gewerkt, waaronder verschillende over de familie van Rachel Hazes

Volgens Rachel zijn het allemaal leugens van RTL Boulevard

Rachel uitte haar mening dat Rob zichzelf eens goed moest onderzoeken. Haar toon was boos terwijl ze vroeg: “Meen je dit echt?” Ze vergeleek haar eigen relatief onschuldige acties met de leugens die door media als RTL Boulevard worden verspreid en richtte haar woorden specifiek op Rob met de woorden: “Je zou je moeten schamen.”Rob verdedigde zich door te zeggen dat hij gewoon probeerde een oud artikel nieuw leven in te blazen en daarvoor wat vaart nodig had. Hij beweerde dat hij nooit opzettelijk valse informatie verspreidde en dat hij zich niet aansloot bij een bepaalde groep.

Rachel was echter niet overtuigd en antwoordde: “Je zou je moeten schamen dat je zo in de waan bent. Ik zal alle leugens die jij en anderen over mij verteld hebben in mijn boek blootleggen. Bereid je voor op de gevolgen.”

 

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers