donderdag, juni 13, 2024

Hereniging dochter Priscilla doet Patty Brard besluiten opnieuw te trouwen met Antoine

Lees ook

Patty Brard en haar man Antoine, die in 2014 de knoop in het huwelijk traden, overwegen hun bruiloft binnenkort opnieuw te doen. Dit omdat Patty wil dat haar dochter Priscilla, met wie ze onlangs herenigd is na meer dan tien jaar geen contact, deel uitmaakt van de viering. Patty en Priscilla’s relatie is naar verluidt beter dan ooit, ondanks het feit dat ze een belangrijk deel van elkaars leven hebben gemist.

Het duo doet het rustig aan en overhaast niets, want ze geloven dat ze elkaar hebben en dat elke dag een nieuwe dag is. Patty benadrukte dat het feit dat ze elkaar jaren niet hebben gezien niet betekent dat ze elke dag moeten communiceren.

Priscilla heeft de bruiloft in meerdere opzichten erg gemist

Priscilla uitte haar aarzeling over het missen van de bruiloft en zei: “Het is vreemd dat we niet samen waren voor de bruiloft, maar ik was toen emotioneel niet beschikbaar. Ik had een façade opgezet die geen gevoelens toeliet.” Gelukkig heeft Patty een oplossing. Ze stelde voor: “We kunnen altijd een do-over van de bruiloft houden. Antoine en ik zijn nu acht en een half jaar samen, dus over anderhalf jaar kunnen we weer een groot feest houden.

Jij zult er bij zijn.”Hoewel de details van de bruiloft nog bepaald moeten worden, weet Priscilla zeker dat ze bruidsmeisje wil zijn. Patty is enthousiast over het maken van nieuwe trouwfoto’s na haar gewichtsverlies. Er is echter een hindernis die aangepakt moet worden. Antoine is nog niet op de hoogte van de nieuwe trouwplannen, dus stelt Patty voor: “Ik denk dat we eerst met Antoine moeten overleggen.”

Voor de tweede keer in het huwelijksbootje stappen is niet uniek. Veel mensen vieren op die manier  een huwelijksjubileum of gebruiken het tweede huwelijksmoment om nieuw leven in hun relatie te blazen, vaak na een turbulente periode. 

 

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers