donderdag, mei 23, 2024

Angela de Jong elegant op haar plaatst gezet door Irene Moors

Lees ook

Onlangs werd Irene Moors door Angela de Jong, columniste van het AD op een vervelende manier onder een vergrootglas gelegd. Angela sprak in haar column haar medelijden uit voor Irene, die volgens haar alleen te zien was in advertenties voor de Vriendenloterij.

Irene liet zich echter niet onbetuigd en sloeg in een interview met weekblad Weekend terug. Angela’s column in het AD was op zijn zachtst gezegd denigrerend en asociaal. Ze schreef: “Is er iemand die alsjeblieft een baantje heeft voor Irene Moors? Een quiz show tijdens de daluren? Een gezellige gesponsorde middagshow à la Life & Cooking, in het weekend of gewoon ergens doordeweeks? Alles, echt alles, is beter dan die vreselijk irritante Vriendenloterij-reclame waarin ze momenteel de hoofdrol speelt.”

Deze woorden moeten Irene, die al vele jaren een prominente rol speelt op de Nederlandse televisie, pijn gedaan hebben. Maar in plaats van zich te wentelen in zelfmedelijden, besloot Irene de column van De Jong op een elegante manier te negeren. In haar interview met Weekend wees Irene erop dat ze al meer dan 30 jaar in de sector werkt en veel succesvolle programma’s heeft gemaakt. Ze maakte ook duidelijk dat ze trots is op haar werk met de Vriendenloterij en gelooft dat het een goed doel is.

Irene is niet het eerste slachtoffer van Angela de Jong

Natuurlijk is Irene niet de eerste publieke figuur die onder vuur komt te liggen van critici. Het komt maar al te vaak voor dat mensen hard worden beoordeeld om hun werk, uiterlijk of privéleven. Wat Irene echter onderscheidt is haar weigering om de kritiek tot haar door te laten dringen. In plaats van op te geven of uit te halen, heeft Irene ervoor gekozen zich op het positieve te richten.

Ze weet dat ze een succesvolle carrière heeft gehad en dat ze door velen in de industrie wordt gerespecteerd. Ze erkent ook dat niet iedereen het leuk vindt wat ze doet, maar dat hoort nu eenmaal bij de publieke belangstelling. Uiteindelijk laat Irene’s reactie op Angela’s column zien dat ze een sterke, veerkrachtige vrouw is die niet bang is om voor zichzelf op te komen. Ze heeft bewezen dat ze meer is dan een actrice in een commercial, en dat haar talent en harde werk erkenning verdienen.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers