woensdag, juli 24, 2024

Caroline van der Plas voelt zich nog steeds gesteund door overleden man Jan

Lees ook

Caroline van der Plas kent niet alleen een  indrukwekkende politieke carrière, maar  heeft de laatste jaren ook behoorlijk  wat  verdriet te verwerken gekregen. In september 2019 overleed haar man Jan aan alvleesklierkanker. De successen die  Van der Plas  de afgelopen maanden heeft geboekt, heeft hij nooit meegekregen en dat doet best pijn. Maar Caroline geeft aan dat ze nog steeds met hem praat en zijn aanwezigheid in haar leven voelt. 

In een interview met weekblad Privé deelde Caroline hoe trots haar zonen Ryan en Kayl zijn op haar politieke carrière. Ze uiten vaak hun trots op haar en de kleine groep mensen die haar campagne vanuit het niets hebben helpen opbouwen. “Ze hebben dit van dichtbij meegemaakt, ze weten hoe belangrijk dit is voor hun moeder,” zei Caroline.

Caroline’s succes in de politiek is nogal opmerkelijk. Ze richtte de Boerenpartij op, die bij de verkiezingen van 2021 één zetel in de Tweede Kamer won. Het succes van de partij is een bewijs van Caroline’s harde werk en toewijding om de belangen van de boeren in Nederland te behartigen.

Ik  voel zijn aanwezigheid en leiding

Ondanks haar prestaties blijft Caroline bescheiden en dankbaar voor de steun van haar familie en gemeenschap. Ze dankt haar overleden man Jan voor het bijbrengen van haar liefde voor de landbouw en het verlangen om een verschil te maken in het leven van boeren. “Ik praat met hem via de foto,” zei Caroline openhartig in het interview. “Ik voel zijn aanwezigheid en leiding in mijn leven, ook al is hij er niet meer.”

Aanvankelijk was Jan bezorgd over Caroline’s politieke ambities, omdat het haar tot het middelpunt van de belangstelling zou maken, maar Caroline wist hem gerust te stellen. Helaas overleed Jan voor Caroline’s daadwerkelijke toetreding tot het Huis van Afgevaardigden. Caroline betreurt het dat Jan geen getuige was van haar succes, want hij zou van oor tot oor hebben staan stralen. Ze draagt zijn foto bij zich, zodat ze altijd tegen hem kan zeggen wat ze wil. Deze gesprekken en momenten zijn belangrijk voor haar.

 

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers