woensdag, juli 24, 2024

Jennifer Hoffman: haar acteerrollen, haar privéleven en haar achtergrond

Lees ook

Jennifer Hoffman is een Nederlandse actrice en presentatrice. Ze werd geboren in Gouda in 1980. Jennifer werd vooral bekend door haar rollen in de Nederlandse series Westenwind, De Luizenmoeder en Dokter Tinus.

Begin loopbaan op de Nederlandse televisie

Jennifer was vanaf 1999 te zien in de serie Westenwind. Na deze serie speelde ze in de soap Samen. Vanaf 2006 speelde ze in de serie Spoorloos verdwenen van de AVRO. Twee jaar later was te zien in het BNN-programma Crazy 88. Dit presenteerde ze met vele anderen waaronder Yolanthe Cabau van Kasbergen, Tygo Gernandt en Dennis Storm. In dit programma streden de vrouwen tegen de mannen in teams door verschillende opdrachten te doen.

Filmdebuut

In 2009 speelde Jennifer haar eerste hoofdrol in een film in Spion van Oranje. In deze film was ze te zien naast Paul van Leeuw en Najib Amhali. In dit jaar speelde ze ook de hoofdrol in de serie op Net 5, genaamd Verborgen Gebreken.

Dokter Tinus en De Luizenmoeder

In 2012 was Jennifer te zien in de muziekquiz Doe Maar Normaal op BNN. In dit jaar brak ze ook door als actrice in de serie Dokter Tinus, een serie die het erg goed deed op de Nederlandse televisie. In 2014 deed ze mee als kandidaat in het programma Wie is de Mol? In 2018 speelde Jennifer de rol van Hannah in de serie De Luizenmoeder. Vanaf 2020 presenteert Jennifer het reisprogramma 3 op Reis.

Geluk in de liefde en zwanger

Jennifer had een aantal jaar een relatie met acteur Daan Schuurmans. Zij leerden elkaar kennen op de set van de serie Westenwind. Daarna was ze jaren samen met komiek Henry van Loon. Sinds 2018 heeft Jennifer Hoffman een relatie met Dorian Geis. Hij is een Amerikaans-Franse zakenman. Samen maakten ze in 2020 bekend dat Jennifer zwanger is. Ze liet het goede nieuws aan de wereld weten via een foto op haar Instagram pagina.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers