woensdag, juli 24, 2024

Nienke Plas: haar YouTube-succes, jaar tv-carrière en haar privéleven

Lees ook

Nienke Plas is een Nederlandse YouTuber, zangeres, actrice en comedian. Ze werd op 3 april 1986 geboren in Purmerend. In Nederland is Plas vooral bekend vanwege haar video’s op YouTube, waar ze een aantal jaar geleden erg populair mee werd. Ben je benieuwd naar het leven van Nienke Plas? Hier lees je alles over haar carrière en privéleven in haar wiki.

Nienke Plas: grote sprong naar de bekendheid

De bekendheid van Nienke Plas begint in 2016. Plas plaatst een video op haar Facebookpagina over het missen van een feestje waar Lady Gaga optrad. De video was voor haar vrienden, maar ging viraal. Op aanraden van haar vriend ging Nienke Plas wekelijks video’s maken. Dit resulteerde in de oprichting van haar YouTube-kanaal. Plas maakt vlogs over haar dagelijks leven, bekend als Shitty Diary. Inmiddels heeft ze bijna 300.000 abonnees. Nienke Plas was in 2017 ook het gezicht van het online jongerenplatform RUMAG; hier maakte ze meerdere online series voor.

In 2018 maakte Nienke Plas haar debuut als presentatrice op de Nederlandse televisie, voor het programma Zon, Zuipen, Ziekenhuis: Hier is het feestje. Verder deed Plas in 2018 ook mee aan het programma Expeditie Robinson: hierdoor kreeg ze ook meer bekendheid bij het grote publiek. In 2019 was ze te zien in The Masked Singer, waar ze op de derde plaats eindigde. Ze was samen met haar vriend te zien in hun eigen realityserie op Videoland: Nienke en Resley Weten Het Zeker. Nienke Plas heeft als zangeres ook een aantal nummers uitgebracht en ze heeft dan ook een contract getekend bij het managementbureau van Bizzey en JayJay Boske. Ook staat ze in het theater met haar eigen show: van de hak op de tak.

<h2>Privéleven van Nienke Plas</h2>

Nienke Plas is al jaren samen met haar vriend Resley Stjeward nadat ze elkaar bij het stappen tegenkwamen. In 2020 zijn ze in het huwelijksbootje gestapt; de bedoeling is om dit nog groots te vieren met vrienden en familie. Samen hebben zij een zoon Frenky Dean (6). Ze wonen in Amsterdam. Ook hebben ze sinds kort een hond: LouLou. Nienke Plas maakt er geen geheim van dat ze graag nog een kindje zou willen. Resley doet het management van Nienke: hij regelt haar deals en doet haar marketing. Hij is ook degene die haar foto’s voor Instagram maakt: ,,Soms staat ‘ie er in één keer goed op, maar een andere keer moet ik twintig foto’s maken voordat er een bruikbare tussen zit. Ik krijg daarbij een hoop instructies van Nienke. Als het mislukt ligt het natuurlijk altijd aan mij”, vertelde hij aan ANDC.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers