donderdag, mei 23, 2024

Lang leve de liefde: de aandoenlijke datingshow op SBS6

Lees ook

Lang Leve de Liefde is een hartverwarmende datingshow. Iedere doordeweekse avond is er weer een nieuwe aflevering  die te zien op SBS6.

Het format van Lang leve de liefde

Wat maakt Lang leve de liefde anders dan de andere bestaande datingshows? Het format van Lang leve de liefde draait erom dat twee mensen elkaar leren kennen door middel van een lange en erg luxe date. Dit klinkt uiteraard erg interessant, maar er is wel een maar. De twee kandidaten moeten namelijk 24 uur met elkaar spenderen. Door 24 uur samen te zijn hebben ze de tijd om elkaar op een intense manier te te leren kennen. Aan het begin van de date komen ze een huis binnen waar ze de komende 24 uur gaan spenderen. Het huis is gevuld met luxe. Zo is er een jacuzzi aanwezig, genoeg eten, wijn, spelletjes en meer. De deelnemers zullen zich dus niet snel vervelen. Het leuke van het programma is dat je als kijker volledig meegenomen wordt in de date en alle dagelijkse activiteiten. Tijdens het koken vinden er openhartige gesprekken plaats en tijdens het eten kijk je toe hoe ze soms wat onhandig met elkaar flirten.  Het is vaak erg aandoenlijk om te zien hoe twee vreemde elkaar ineens zo goed leren kennen. Wanneer de eerste 24 uur erg goed zijn bevallen, hebben de twee deelnemers zelfs de mogelijkheid om nog een extra 3 dagen in het huis te blijven.

Lang leve de liefde op social media

Naast dat de show iedere doordeweekse dag op SBS6 te zien is, gaat het ook door op social media. Diepgaande gesprekken of grappige fragmenten worden vaak door de kijkers gedeeld op social media. Wanneer jij een keer een aflezing gemist hebt, is de kans groot dat je een recap op social media kan terugvinden van de date.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers