woensdag, juli 24, 2024

Opnieuw tegenslag voor De Mol nadat OM bekend maat Rietbergen te vervolgen

Lees ook

Zware  tijden voor Linda de Mol, nu het Openbaar Ministerie heeft besloten om haar voormalige echtgenote te vervolgen. Haar man, Jeroen Rietbergen, legde zijn taken bij het televisieprogramma The Voice neer, nadat naar buiten was gekomen dat hij zich schuldig zou hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van het programma.  In  eerste reactie reageerde Linda woedend en zette ze Jeroen op straat. Maar naar verluidt zijn Linda en Jeroen recentelijk in Parijs gezien waar zij mogelijk bekijken of hun relatie wellicht nog de moeite waard is om te redden.

Linda de Mol zit samen met Leontien Ruiters in hetzelfde bootje. Haar man, Marco Borsato wordt ook verdacht van grensoverschrijdend gedrag, al gaf het Openbaar Ministerie vorige week aan dat tegen hem geen strafzaak zal worden gestart. Het OM acht daarvoor de bewijslast die zij hebben verzameld te mager.

OM maakt later  bekend wat de aanklacht is

Ondertussen had Jeroen Rietbergen wellicht gehoopt dat de tijd die inmiddels zit tussen het uitbreken van de rel en nu de zaak allemaal wat zou hebben  bedaard en het OM af zou zien van verdere stappen. Daar is, blijkt nu, dus geen sprake van. Tijdens de eerste rechtszitting zal het Openbaar Ministerie bekend maken wat precies de aanklacht is en welke eis het OM op tafel legt.

Spannende tijden dus voor zowel Rietbergen als De Mol. Beide waren al gespot in Parijs en zijn ook al op reis naar Chili geweest. Linda gaf, nadat hun ontmoeting in Parijs bekend was al aan dat ze nog wat dingen had uit te zoeken. Maar het is niet onwaarschijnlijk dat wanneer Rietbergen schuldig wordt bevonden, zij alsnog de conclusie trekt dat samen doorgaan geen zin meer heeft. 

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers