woensdag, juli 24, 2024

Breghje Kommers: alles over de vrouw van Ali B en artiestenmanager van de grootste sterren

Lees ook

Breghje Kommers is een artiestenmanager en de vrouw van bekende Nederlandse rapper Ali B. Ze is echter veel meer dan ‘de vrouw van’.

Waar is Breghje Kommers bekend van? 

Ondanks dat Breghje Kommers een succesvolle zakenvrouw is, is ze voor de meeste mensen voornamelijk bekend als vrouw van Ali-B. De twee zijn sinds 2006 getrouwd, maar werken al samen sinds 2003. Ze was namelijk de medeoprichter van SPEC. Dit managementbureau heeft Ali B gecontracteerd toen hij beroemd werd met zijn muziek. Het bedrijf focuste zich in het begin voornamelijk op het organiseren van feesten en festivals, maar heeft zich in de jaren uitgegroeid tot een bedrijf wat management verzorgd voor bekende artiesten. Breghje Kommers is bijvoorbeeld de manager geweest van Ronnie Flex, Famke Louise, Monica Geuze en meer. In 2023 stapte ook Lil Kleine naar haar artiestenmanagementbureau over.

Hoe ziet het privéleven van Breghje Kommers eruit?

Het privéleven van Breghje Kommers is erg mysterieus. Ondanks dat men het een en ander weet over haar werk en carrière, weet ze zichzelf erg goed te verbergen voor de roddelpers. Online zijn er vrijwel geen foto’s van haar te vinden. De paar interviews die ze door de jaren heen heeft gedaan bevatten vaak foto’s waar haar gezicht niet volledig zichtbaar is. Toch zijn er via vrienden en familie wel een aantal foto’s te vinden. Breghje Kommers is in 2006 getrouwd met Ali-B. Samen hebben ze drie zoons en wonen ze in Almere. Het was eigenlijk pas na het schandaal rondom het vermeend seksueel overschrijdend gedrag van Ali Bouali binnen The Voice of Holland dat er steeds meer schijnwerpers op Breghje Kommers gericht werden. Men wilde immers weten wat zo’n schandaal doet met een relatie en een gezin. Tot zover lijken de twee echter nog steeds getrouwd te zijn, al beweerde Rob Goossens in januari 2022 dat Ali B en Breghje ,,al een jaar uit elkaar zijn”.

Wat weten we over de jeugd van Breghje Kommers?

Als iemand weet hoe ze haar persoonlijke leven privé houdt van de nieuwsbladen en het internet, dan is het Breghje Kommers wel. Ondank dat ze een groot bedrijf runt rondom media en entertainment, is er online weinig te vinden over hoe ze tot dit bedrijf is gekomen.

Ophef rondom Breghje Kommers

Ondanks dat Breghje Kommers erg lang de media op afstand heeft weten te houden, kwam hier in 2022 verandering in. Haar man, Ali-B, werd in januari 2022 namelijk beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag en machtsmisbruik tegen vrouwen in The Voice of Holland. Dit nieuws kwam voor velen als een grote schok. Toen het nieuws naar buiten kwam vroegen veel mensen zich af wat voor impact dit zou hebben op de relatie tussen Ali-B en Breghje Kommers. Voor zowel het lijkt zijn de twee nog steeds bij elkaar. Ondanks dat Ali-B zich nog steeds rustig houdt en geen media-aandacht wil trekken, is Breghje Kommers nog steeds druk aan het werk voor het bedrijf.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers