donderdag, juli 18, 2024

Tino Martin openhartig: relatie hing aan zijden draadje

Lees ook

Tino Martin is een drukbezet man. Als volkszanger heeft hij talloze optredens in het hele land gedaan en hij heeft ook een paar cateringbedrijven in de hoofdstad. Met zo’n hectische levensstijl is het geen wonder dat hij en zijn langdurige vriendin, Kimberley Kruiter, soms langs elkaar heen leefden. Een levensstijl die vier jaar geleden echter bijna voor het einde van hun relatie zorgde. “Het was een vreselijke periode,” herinnert Tino zich in gesprek met Privé. “Ik was zo gestrest dat ik nauwelijks kon functioneren. Ik sliep slecht, denken was moeilijk, en zelfs werken was bijna onmogelijk.”

De volkszanger overwoog serieus dat hij en Kimberley niet voor elkaar bestemd waren. “Maar ik wist dat we elkaar zo leuk vonden. Ik hield me daaraan vast, en ik denk dat het zo bedoeld was, want we zijn nu veel beter af samen.” Het stel is nu zeven jaar samen.

Vandaag de dag hebben Tino en Kimberley manieren gevonden om hun hectische levensstijl te laten werken. “We zorgen ervoor dat we tijd voor elkaar reserveren,” zegt Tino. “We proberen regelmatig op date te gaan, al is het maar om snel een hapje te eten of een film te kijken. Het is belangrijk om tijd voor elkaar te maken en te onthouden waarom we überhaupt bij elkaar zijn.”

Vechten om de relatie te bewaken

Ondanks de eisen van hun banen zijn Tino en Kimberley blijven vechten voor hun liefde. Kimberley is blij dat het hen gelukt is bij elkaar te blijven. “We zijn uit elkaar gegaan en hebben rond de tafel gezeten. Uiteindelijk bleek dat er nog genoeg gevoelens waren,” zegt ze. ls het stel in Nederland is, werken ze volgens Kimberley “bijna negentig procent van de tijd”. Dat maakt het moeilijk voor hen om quality time met elkaar door te brengen, dus proberen ze dat zo vaak mogelijk te doen. Het is tijdens die momenten dat ze zich kunnen verbinden en hun band kunnen versterken.

Tijd voor elkaar maken is niet gemakkelijk, maar wel belangrijk voor de relatie van het stel. Kimberley erkent dit en zegt: “Die momenten zijn extra belangrijk.” Ook al is het moeilijk, ze zijn erin geslaagd het te laten werken. Hun vastberadenheid en toewijding aan elkaar heeft hen in staat gesteld bij elkaar te blijven ondanks de eisen van hun banen.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers