donderdag, mei 23, 2024

Gavin vraagt dolgelukkige Gordon ten huwelijk

Lees ook

Gavin Rozario (30) vroeg zondag zijn vriend Gordon ten huwelijk. De zanger kon uiteraard zijn geluk niet op. Gavin en Gordon beleven momenteel een sprookje samen, maar nog niet zo lang geleden was dit voor Gavin wel anders. Een aantal jaren geleden kreeg hij namelijk het overlijden van zijn oudere broer op 33-jarige leeftijd te verwerken. In de nasleep van dit verlies besloot Gavin zijn dertigste verjaardag te gebruiken om de herinnering aan zijn broer te eren en geld in te zamelen om mensen te helpen die geestelijke gezondheidszorg nodig hebben.

Gordon deelde het heugelijke nieuws van nhet huwelijksaanzoek uiteraard op Instagram en uitte zijn vreugde en dankbaarheid voor het vinden van een levenspartner in Gavin. Ondanks al zijn verwachtingen, schreef Gordon, was Gavin erin geslaagd hem op de best mogelijke manier te verrassen.

Lekker van elkaar genieten op de Malediven

Sindsdien genieten de twee van elkaars gezelschap op de Malediven, zonnebadend en de schilderachtige stranden verkennend. Terwijl Gavin geniet van zijn nieuwe leven met Gordon, is hij de tragedie die zijn dertigste jaar markeerde niet vergeten. Zijn broer beroofde zichzelf van het leven en Gavin wil met zijn actie andere mensen met geestelijke zorgen helpen een andere manier van leven te vinden.

Nu gebruikt Gavin zijn nieuwe vreugde en enthousiasme om aandacht te vragen voor geestelijke gezondheidsproblemen. Hij zamelt geld in voor organisaties die hulp bieden aan mensen die geestelijke gezondheidszorg nodig hebben en moedigt anderen aan hetzelfde te doen. Gavin’s initiatief is erkend door veel van zijn volgelingen, die hem hebben geprezen dat hij zijn eigen ervaring gebruikt om een goed doel te steunen. Hij is een baken van hoop geworden voor hen die worstelen met geestelijke gezondheidsproblemen en helpt het gesprek te destigmatiseren.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers