donderdag, mei 23, 2024

Verborgen vlam van Willem-Alexander duikt op in nieuw boek over Nederlandse royals

Lees ook

Het is moeilijk om alle geruchten en roddels rond de Nederlandse koninklijke familie bij te houden. De nieuwste is een verhaal over een stiekeme romance die in de jaren negentig zou hebben plaatsgevonden en waarbij niemand minder dan koning Willem-Alexander betrokken is. De romance dateert van vóór zijn relatie met koningin Máxima, met wie hij in 2002 trouwde. Het zou gaan om een relatie uit de jaren ’90 met een andere royal.

Het verhaal beweert dat Willem-Alexander in de jaren ’90 een relatie zou hebben gehad met kroonprinses Victoria van Zweden. De relatie lijkt enige tijd voordat Willem-Alexander Máxima ontmoette te zijn beëindigd.

Nog steeds net zo verliefd op Máxima

De geruchten over Willem-Alexander en kroonprinses Victoria doen al een tijdje de ronde. Mensen waren meestal sceptisch, maar het verhaal heeft aan kracht gewonnen nadat onlangs een boek met de titel “The Royal Love Affair” verscheen. Het boek bevat interviews met voormalige leden van het koninklijk hof, waaronder enkelen die destijds dicht bij Willem-Alexander stonden, die beweren dat de twee royals een flirt hadden. Story citeert uit het boek.

Niemand van de Koninklijke familie heeft commentaar gegeven op de geruchten, maar het is veilig om te zeggen dat Willem-Alexander en Máxima nog steeds een paar zijn dat dat nog even verliefd lijkt als toen ze elkaar het jawoord gaven. De nieuwe onthullingen over de stiekeme romance van Willem-Alexander dateren dus van vóór zijn huwelijk met Máxima.

Het Nederlandse volk is goed op de hoogte van de geruchten – het is een hot topic op de sociale media, en het boek is in sommige winkels uitverkocht. Of het verhaal nu waar is of niet, het is een fascinerend kijkje in het privéleven van de Nederlandse royals.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers