donderdag, mei 23, 2024

Man van hartsvriendin Linda de Mol opgepakt op verdenking van belastingfraude

Lees ook

Weer een nieuw drama rondom iemand die Linda de Mol aan het hart gaat. Dit keer gaat het om de man van Linda’s beste vriendin Annemarieke. Deze werd bekend dat de man van Annemarieke, Frank, in Italië is gearresteerd. Daarover schrijft het Financieel Dagblad en Ditjes en Datjes. Na het The Voice-schandaal zocht Linda haar toevlucht bij haar beste vriendin Annemarieke en ook haar man heeft Linda in die tijd erg goed gesteund, waardoor de band die zij al hadden, nog verder werd versterkt. En net nu de zaken er wat beter uit begonnen te zien, krijgt de presentatrice te maken met weer een nieuw drama.

Beschuldigd van belastingontduiking

Frank, een belastingadviseur, is beschuldigd van het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde internationale belastingontwijking constructies aan beroemdheden. Hij zou miljoenen euro’s uit het zicht van de belastingdienst hebben gehouden door zijn cliënten op papier naar het buitenland te laten emigreren. Het Nederlandse Openbaar Ministerie heeft om zijn arrestatie gevraagd en hij wordt momenteel vastgehouden in Italië. Zijn advocaat heeft gezegd dat ze hopen op zijn vrijlating op korte termijn, maar het is nog onduidelijk of dat inderdaad zal gebeuren en zo ja, wanneer dat zou moeten plaatsvinden.

Al jaren goed bevriend met Linda de Mol

Het is onmogelijk om te weten hoe Linda zich nu voelt, maar ze voelt zich waarschijnlijk overweldigd, want dit is de zoveelste moeilijke situatie die haar is aangedaan. Linda is uiteraard een sterke en veerkrachtige vrouw en zal zeker al haar innerlijke kracht benutten om ook deze situatie weer te overleven.  Haar vriendin Annemarieke en haar man Frank kampen met moeilijke omstandigheden en Linda doet haar best om er nu vooral voor hen te zijn in hun tijd van nood.

De twee zijn al sinds de middelbare school bevriend, en hun band is in de loop der jaren alleen maar dieper geworden. Linda was zelfs de getuige bij het huwelijk van Annemarieke en Frank in 2013, een feit dat niemand die hen kent zal verbazen. Frank is ook een goede vriend van Linda geworden en zit sinds 2013 in de Raad van Toezicht van haar LINDA.foundation. Het is dus logisch dat Linda er alles aan doet om er voor Annemarieke en Frank te zijn in deze moeilijke tijd. Voor haar is het een manier om iets terug te doen voor hun niet aflatende steun door de jaren heen.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers