donderdag, mei 23, 2024

Nieuwe liefde voor Sylvie Meis? Knappe autocoureur lijkt nieuwe vlam!

Lees ook

Het lijkt erop dat Sylvie Meis weer lekker in haar vel zit en de draad heeft opgepakt in de dating scene. Nadat ze onlangs is gescheiden van haar vroegere echtgenoot Niclas Castello, is de tv-presentatrice en het model gespot terwijl ze flirt met autocoureur Markus Winkelhock. De twee poseerden samen voor een modecampagne van MAC Jeans en de chemie tussen hen zou voelbaar zijn. Duitse media speculeren al dat er misschien meer aan de hand is tussen de twee dan alleen een simpele fotoshoot.

De twee hielden naar verluidt contact na de fotoshoot, met berichten dat ze hartjes naar elkaar hebben gestuurd op sociale media. Sylvie zou in het geheim al langere tijd gevoelens koesteren voor Markus. Markus lijkt zeker de aandacht van Sylvie te hebben getrokken. Niet alleen is hij een getalenteerd coureur, maar hij doet het ook goed voor de camera. Hij lijkt de perfecte combinatie van hersenen en spierkracht voor de tv-presentatrice.

De twee kennen elkaar al langer

Sylvie en Markus hebben een geschiedenis. Afgelopen zomer kruisten hun paden voor het eerst bij een liefdadigheidsevenement in de buurt van München, hoewel Sylvie toen nog getrouwd was. Of die toevallige ontmoeting de vonk weer heeft aangewakkerd is iets waar we alleen maar naar kunnen raden. Markus voldoet zeker aan de voorwaarden die Sylvie’s stelt aan een man. Hij is aantrekkelijk, atletisch en (net als Sylvie) een topmodel. Helaas wordt hun romance belemmerd door het feit dat ze ver van elkaar wonen; Sylvie woont in Hamburg en Markus in Stuttgart.

Het is een langeafstandsrelatie, maar met een beetje creativiteit kunnen de twee het toch laten werken. De beste manier voor hen om dicht bij elkaar te blijven is door communicatie. Of het nu via videogesprekken, spraakberichten of tekstberichten is, verbonden blijven is de sleutel tot het in stand houden van hun prille relatie.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers