dinsdag, april 16, 2024

Om deze twee redenen ziet Wesley Sneijder een nieuwe relatie nog niet zo zitten

Lees ook

Wesley Sneijder heeft genoeg tijd gehad om tot rust te komen en na te denken over zijn verbroken relatie met Yolanthe. Genoeg tijd om vooruit te kijken en voorzichtig weer eens te flirten met andere dames, maar daar is volgens Wesley de tijp nog niet rijp voor. Daten is voor hem, zo lijkt het, nog niet iets waar hij aan toe is en dat heeft mede te maken met Yolanthe, zijn ex-vrouw en moeder van zijn kinderen. Maar dat is niet het enige dat hem tegenhoudt.

Sneijder vreest de “juicekanalen” en is terughoudend om in een andere relatie te springen. Hij zei onlangs: “Binnen een uur zou het op alle juicekanalen te zien zijn.” Geen uitspraak die nergens op slaan, gezien de breed uitgemeten verslagen en media-aandacht die Sneijders eerdere relaties hebben gekregen.

Geen zin in schijnwerpers

Wesley en Yolanthe stonden tijdens hun huwelijk voortdurend in de schijnwerpers en dat was op het moment dat beide besloten uiteen te gaan uiteraard niet minder maar juist extreem.  Sneijder is nu bezorgd dat elke nieuwe partner waarmee hij date opnieuw zal worden onderworpen aan de intense aandacht van de pers.

Hoewel Sneijder terughoudend is, geeft hij toe dat hij open staat voor de mogelijkheid om weer samen te komen met Yolanthe. Kort na de breuk onthulde hij dat zijn belangrijkste doel op dat moment was om hun romance nieuw leven in te blazen inblazen. Inmiddels ziet hij dit anders en geeft hij aan dat het net zo belangrijk is om los te laten en vanuit een nieuw perspectief weer iets op te bouwen.

Het komt zoals het komt…

Gevraagd naar zijn relatie met Yolanthe, zegt Wesley dat hij wel contact met haar heeft, maar dat het niets is als een romantische relatie. “Maar niets in de zin dat we toekomstplannen hebben,” legt hij uit. ”Ik neem de dingen zoals ze komen; als het gebeurt, gebeurt het. Als ik een relatie met iemand anders krijg, is dat ook prima.”

Het lijkt erop dat Wesley’s huidige focus niet ligt op een relatie, maar op zijn carrière en levenservaringen. Hij onthult dat hij het vaak druk heeft en veel reist en dus spreekt het idee van een relatie hem nog niet echt aan. Hij bekent ook op zijn hoede te zijn voor juicekanalen en roddelblogs die geruchten en nieuws over het persoonlijke leven van beroemdheden verspreiden. “Natuurlijk heb ik contacten, maar het is ook niet zo dat ik ga afspreken om te gaan daten. Binnen een uur zou dat op alle juicekanalen staan,” zegt hij.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers