donderdag, juni 13, 2024

Vriendin Rob Kemps verbreekt relatie om affaire met danseres Stephanie

Lees ook

De Nederlandse zanger en songwriter Rob Kemps en de helft van het populaire duo Snollebolleke, zou volgens Yvonne Coldeweijer een affaire hebben. Rob Kemps en zijn (inmiddels voormalige) vriendin, Miriam Swinkels, bevestigden afgelopen weekend dat ze al enige tijd uit elkaar zijn, hoewel ze nog altijd  goede vrienden zijn en blijven. Samen hebben ze ook twee kinderen en is goede harmonie belangrijk, althans zo geeft Kemps aan.

Coldeweijer denkt echter dat die goede harmonie misschien weleens ver te zoeken zou kunnen zijn. Op haar Instagram-account meldt Coldeweijer namelijk dat “Rob het nu doet met een Spaanse danseres”, die volgens haar de Spaanse nationaliteit zou hebben.

Danseres houdt gewoon haar minnaar aan naast Kemps

Maar dat is niet alles, aldus Coldeweijer. Want van een van haar spionnen heeft de roddelkoningin gehoord dat ook de danser, die luistert naar de naam Stephanie, er zelf op haar beurt ook gewoon weer een vriendje op na houdt. Wie Stephanie’s vriendje is, is vooralsnog niet bekend en er zijn nog geen geruchten waargenomen die ons verklappen wie deze geluksvogel is.

Zowel fans als mediakanalen zijn benieuwd naar de waarheid achter deze geruchten. In het bijzonder is men benieuwd waarom Stephanie een vriendje heeft als ze een affaire heeft met Rob.

Het valt nog te bezien hoe Rob en Miriam op de geruchten zullen ingaan, hoewel het duidelijk is dat hun scheiding verre van vriendschappelijk was. Voorlopig kan het publiek alleen maar speculeren over de waarheid achter deze geruchten en wachten op verdere informatie.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers