donderdag, juni 13, 2024

Is dit de verborgen werkelijke reden voor de scheiding tussen Sylvie Meis en Niclas Castello?

Lees ook

De scheiding van Sylvie Meis en Niclas Castello kwam voor velen als een verrassing, hoewel het achteraf gezien niet geheel onverwacht lijkt. De twee zijn duidelijk verschillende mensen en er is veel gespeculeerd over de ware redenen van hun scheiding. Er gaan geruchten dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt en het lijkt erop dat die geruchten een kern van waarheid bevatten.

Vast staat dat de twee niet samenwoonden en elkaar alleen in het weekend en op vakanties zagen. Sinds het begin van hun relatie is Sylvie ook verschillende keren alleen op stap gezien, wat het vuur van de speculaties alleen maar heeft aangewakkerd.

Het liefdesverhaal tussen Sylvie Meis en Rafael van der Vaart leek te mooi om waar te zijn. Nadat ze elkaar in 2009 in een bar in Nederland hadden ontmoet, trouwden ze in 2010 en kort daarna verwelkomden ze hun zoon Damian. Bijna tien jaar lang leken ze het perfecte stel, maar helaas kwam er een einde aan het sprookje toen ze hun scheiding aankondigden. Nu ziet Sylvie opnieuw een huwelijk op de klippen lopen.

Verschillende karakters of verschil in uitgavenpatroon?

De verklaring van het paar, dat hun levensstijlen ’te verschillend waren voor een toekomst samen’, roept veel vragen op. Hoe kunnen twee mensen, al zoveel jaren intens verliefd en ogenschijnlijk gelukkig getrouwd, er plotseling achter komen dat hun levensstijlen ’te verschillend’ waren?

Het antwoord ligt wellicht eerder op financieel gebied. Naar verluidt had het paar zeer verschillende levensstijlen gehad en was deze kloof in de loop der jaren groter geworden, schrijft Ditjes en Datjes, het entertainmentblaadje van supermarkt Dirk. Terwijl Niclas naar verluidt tevreden is met weinig, draait het leven van Sylvie om luxe. Zij geniet van champagne en kaviaar en neemt met minder geen genoegen.

Het is mogelijk dat na verloop van tijd de verschillende benaderingen van geld en levensstijl van het paar te veel werden om te dragen en dat de verschillen eenvoudigweg te moeilijk te overbruggen waren. Wat de precieze oorzaak ook is, het besluit om te scheiden zal zeker niet genomen zijn over een nacht ijs.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers