donderdag, juni 13, 2024

Dotan is, vier jaar na Trollengate, weer terug als herboren muzikant

Lees ook

Vier jaar geleden ondervond de Nederlandse singer-songwriter Dotan de gevolgen van wat ’trollengate’ werd genoemd. Het nieuws dat hij nepaccounts op sociale media had gebruikt om zijn muziek te promoten schokte de muziekgemeenschap en haalde wereldwijd de krantenkoppen. In de nasleep werd Dotan gedwongen een stap terug te doen en zijn leven opnieuw te evalueren. Het was een moeilijke periode, maar wel een die hem de kans gaf om te leren en te groeien.

In een recent interview met AVROTROS programma Volle Zalen vertelde Dotan over de periode na ’trollengate’ en de lange reis die hij heeft afgelegd om te komen waar hij nu is. “De eerste maanden nadat het nieuws bekend werd waren een hel,” zei Dotan. “Het is moeilijk om een lelijke kant van jezelf onder ogen te zien, maar het is ook een kans om ervan te leren en te groeien. Het was vallen en weer opstaan, maar dan met andere benen. “

Voldoende tijd gehad om comeback aan te gaan: een hoop geleerd!

Dotan heeft hard gewerkt om te komen waar hij nu is. Hij heeft de tijd genomen om na te denken en zijn fouten te begrijpen, en heeft zich ingespannen om een beter mens te worden. Hij heeft ook professionele hulp gezocht, een proces dat hij zowel uitdagend als lonend heeft gevonden. “Het is een moeilijk proces om doorheen te gaan, maar het is ook heel fijn om het intensief te beleven. ” zei hij. “Ik kan eerlijk zeggen dat ik nu een veel betere versie van mezelf ben dan vier jaar geleden.”

Dotan is een voorbeeld van hoe het mogelijk is om te leren en te groeien van onze fouten. Hij heeft hard gewerkt om een beter mens te worden, en het is bewonderenswaardig dat hij zo open en eerlijk is geweest over zijn reis. Als je meer wilt horen over het verhaal van Dotan, stem dan zeker af op AVROTROS programma Volle Zalen op woensdagavond op NPO 2.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers