dinsdag, juli 23, 2024

Vanaf wanneer is ‘Tatta’, spinoff van Mocro Maffia, te zien op Videoland?

Lees ook

Streamingdienst Videoland zal volgens RTL Nieuws vanaf 28 maart dit jaar de spin off van de populaire misdaadserie Mocro Maffia uitbrengen. De film gaat over Tatta, een opmerkelijk personage  uit de serie in het vierde seizoen uit de serie verdween. Robert de Hoog zal in de film de rol van Tatta op zich nemen.

Vorig jaar september werd de film Tata al aangekondigd, alleen was een releasedatum nog niet bekend. Men wist zelfs nog niet helemaal precies waar de film over zou gaan. Dat is inmiddels wel bekend en daarbij wordt de link gelegd naar het vertrek uit de serie. In de film krijgt de kijker namelijk te zien waarom tata precies is weggegaan en waar hij precies terecht is gekomen. Nadat Samira (Zineb Fallouk), de zus van Paus (Achmed Akkabi) ontvoerd werd, was Tatta nergens meer te bekennen. Niemand wist waar Tatta was en dat wordt in de film dus nu getoond. In hoeverre dit voor de kijker van belang zal zijn bij het vijfde seizoen van de serie Mocro Maffia, is momenteel niet bekend.

Mocro Maffia is een ongekend succes

Mede door de zeer harde wijze waarop personages te werk gaan, iets dat voor Nederlandse series erg ongebruikelijk is, is Mocro Maffia uitgegroeid tot een absolute hit. De serie doet het niet alleen goed in nederland, maar ook in andere landen waar de serie momenteel te zien is, zoals Duitsland, Frankrijk, Japan, Indonesië en België. Het derde seizoen van de serie werd beloond met een Gouden Kalf voor Beste Serie en werd tevens genomineerd voor de Televizier Ring. In maart 2022 won Mocro Maffia de #VideoAward voor Beste Video On Demand.

Said Boumazoughe zal ook te zien zijn in de film Tata die zo’n 60 minuten zal duren. De regie wordt verzorgt door Joeri Holsheimer en Victor D. Ponten. Het vijfde seizoen van Mocro Maffia verschijnt pas nadat de film Tatta is uitgebracht. 

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers