woensdag, juli 24, 2024

Nielson vecht na overspel om relatie met vrouw Hanna te redden

Lees ook

Het is de meest belangrijke regel voor mensen die vreemdgaan en dat geldt zeker voor bekende Nederlanders: zorg ervoor dat je niet door bekenden wordt gespot. En ja, dan moet je natuurlijk ook nog iemand uitzoeken die met jouw vreemdgaan discreet kan omgaan. Daarover kan zanger Nielson sinds afgelopen december meepraten.

Hij en zijn vrouw Hanna Verduijn hebben namelijk een pittige kerst en nieuwjaarswisseling achter de rug, nadat Nielson een fan na zijn optreden meenam naar zijn hotelkamer. Na wat gezellig gerollebol viel Nielsen in slaap en dat vond de fan zo’n schattig gezicht dat ze er een video van maakte en deze vervolgens op elk denkbaar social mediakanaal plaatste.

Natuurlijk was de koningin van de Nederlandse achterklap, Yvonne Coldeweijer, er als de kippen bij om de foto’s en filmpjes tot op het bot te exploiteren en binnen luttele minuten, werd Nielson wakker gebeld door vrouwlief met de mededeling dat hij zijn hotelreservering maar moest verlengen.

Inmiddels werken beiden aan herstel van vertrouwen

“Mijn vrouw, met wie ik al sinds 2016 samen ben, kent mij door en door. Natuurlijk is ze gekrenkt en valt er heel wat goed te maken. Gelukkig heeft zij mij de ruimte en mogelijkheid om dat te doen”, aldus een aangeslagen Nielson. Beide zijn ondanks het ontrouw van de zanger nog altijd samen. De zanger geeft aan samen naar een weg te zoeken die hen weer zal verenigen.

Over roddelkoningin Coldeweijer rept de zanger met geen woord. Hij realiseert zich dat hij het kwaad zelf heeft veroorzaakt en neemt daar alle verantwoording voor. De zanger stond zowel Radio 538 als RTL Boulevard te woord en zei daar onder andere: ”Ik heb het natuurlijk gewoon flink verkloot thuis. En ik zit nu in de situatie dat ik daar verantwoordelijkheid voor probeer te nemen”.

Iemand waar ik heel veel van houd pijn gedaan

Ondanks dat er verschillende foto’s van tekstberichten en foto’s de wereld in geslingerd zijn, geeft Nielson aan dat hij niet met een vooropgezet plan zijn vrouw zoveel pijn en verdriet heeft willen aandoen. Daarover zegt hij: “Het is gebeurd. Ik ga het ook ownen. Ik ga ook niet allemaal doekjes omheen winden. Dit is wat het is. Mijn focus ligt heel logisch nu op mijn vrouw”.  Hij geeft aan veel spijt te hebben van wat hij heeft aangericht en geschrokken te zijn van alle reacties, op de eerste plaats natuurlijk die van zijn vrouw.

Op social media en bij de verschillende roddelrubrieken is er veel lof voor de wijze waarop de zanger met de situatie omgaat. Vooral het feit dat hij niets ontkent en ook geen andere schuldigen dan hemzelf (zoals roddeldiva Yvonne Coldeweijer) levert hem pluspunten op. Shownieuws-ster Tooske Ragas zegt daarover: “Er zijn er die er anders op hebben gereageerd”.  Het feit dat hij ownership toont voor zijn gedrag maakt hem kwetsbaar en dat levert weer de nodige complimenten op. Of de zanger er uiteindelijk met zijn vrouw uit zal komen, zal de toekomst uitwijzen.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers