woensdag, juli 24, 2024

‘Máxima en oude vlam houden nog steeds contact via geheim Instagram account’

Lees ook

Toen Máxima en Pablo Jendretzki elkaar voor het eerst in New York ontmoetten, was het liefde op het eerste gezicht. Ze waren smoorverliefd op elkaar en hadden een prachtige relatie. Maar na een jaar was blijkbaar de spanning er vanaf. De twee verbraken de relatie en Máxima vond niet lang daarna een andere man die later haar grote liefde bleek te zijn: onze Willem-Alexander.

Weekblad Story kwam afgelopen week met het verhaal dat, naar nu blijkt, Máxima nog steeds contact heeft gehouden met haar vroegere minnaar. Zij zouden dit doen via een geheim Instagram-profiel, volgens het weekblad. Máxima post regelmatig haar foto’s en verhalen op het account en Pablo houdt het in de gaten. Groot nieuws dus voor royal watchers, want het geheimzinnige contact tussen Máxima en Pablo is natuurlijk olie op het vuur van mensen die zich afvragen of het tussen onze koning en koningin nog steeds wel goed zit.

Weet Willem-Alexander van het bestaande contact af?

Waarom Máxima nog steeds contact heeft met haar ex-geliefde, zal iets zijn waar we voorlopig waarschijnlijk geen antwoord op zullen krijgen. Mogelijk heeft ze nog wat onafgemaakte zaken met hem of wil ze gewoon contact houden met een oude vriend. Of het blijkt, zoals wel vaker bij de roddelpers, een onwaar verhaal.

Of Willem-Alexander op de hoogte is van het bestaan van het geheime Instagram account is niet bekend. Ook weten we niet of WimLex het wel zo leuk vindt dat zijn echtgenote nog steeds contact onderhoudt met haar voormalige geliefde. Wie wel op de hoogte is van het bestaan van het Instagram account en het contact tussen Maxima en Pablo, althans volgens weekblad Story, is haar schoonzus Mabel van Oranje.

Foto: RVD

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers