donderdag, juni 13, 2024

Liza Sips stapt in huwelijksbootje met grote liefde Ralph Manheim

Lees ook

Model, actrice en schrijfster Liza Sips, bekend van onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden, Flikken Maastricht, Gooische Vrouwen en schrijfster van het boek Soapsop is afgelopen weekend in het huwelijksbootje met haar grote liefde Ralph Manheim gestapt.

De tortelduifjes hebben al vier jaar een spannende romance voordat ze nu officieel een stel zijn geworden. Ze ontmoetten elkaar op de set van de Netflix-serie GLOW, waarin Liza de rol van Zoya de Destroya speelde en Ralph een stuntman was. Aanvankelijk was het contact nog gewoon professioneel en zakelijk, maar langzaamaan sloeg de vonk toch over en ontwikkelden de twee gevoelens voor elkaar wat uiteindelijk leidde tot een relatie.

Liefde, begrip en steun

Het stel nam begin 2018 een pauze, maar dat duurde slechts even. De pauze was voor beiden lang genoeg om te weten dat ze niet zonder elkaar konden. En vanaf dat moment waren ze eigenlijk onafscheidelijk.

Het stel is innig verliefd en steunt elkaar niet alleen privé, maar ook op professioneel gebied. “Ik ben zo gelukkig om zo’n ondersteunende en liefdevolle partner in mijn leven te hebben,” schreef Liza onlangs op Instagram.

Ralph is ook erg trots op Liza en haar succes in haar carrière. “Liza is zo getalenteerd en inspirerend,” zei hij in een interview. Het huwelijk vond plaats in besloten kring en de tortelduifjes hebben hun best gedaan om er niet al te veel publiciteit aan te geven.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers