woensdag, juli 24, 2024

Nadia Moussaid weer vrijgezel na beëindigen heftige relatie

Lees ook

De relatie van Op1-presentatrice Nadia Moussaid en haar vriend Geert Broertjes is voorbij. Het koppel had trouwplannen, maar volgens Story is het stel uit elkaar. De televisiester van de NPO en haar vriend zouden uit elkaar zijn gegroeid tijdens de ernstige ziekte van haar inmiddels ex-partner.

Het verhaal van Nadia Moussaid is er één van moed en veerkracht. Nadat bij de partner van Nadia, Geert Broertjes het Lynch-syndroom was vastgesteld, stonden zij voor enkele van de zwaarste uitdagingen in hun relatie. Ondanks het feit dat de kansen tegen hen waren, vocht het stel hard voor hun relatie, dankzij de hulp van het Ingeborg Douwes Centrum in Amsterdam. Dit gespecialiseerde psychologische nazorgcentrum biedt paren onschatbare steun en begeleiding in moeilijke tijden.

Samen door een hel gegaan na ziekte Geert

Nadia verklaart dat “Wanneer de ene partner te maken heeft met een psychisch probleem, kan het voor de andere partner moeilijk zijn om het te begrijpen. Degene die met de ziekte te maken heeft kan zich vaak overweldigd en alles verterend voelen, terwijl de andere partner zich hulpeloos en angstig over de toekomst kan voelen. Maar met de juiste hulp kunnen relaties overleven en zelfs sterker worden”. Dit was dus duidelijk het geval voor Nadia en Geert, die na een moeilijke periode zelfs ten huwelijk werden gevraagd en ervan droomden samen een gezin te stichten. Helaas hebben beiden besloten hun relatie na alles wat zij samen hebben meegemaakt te beëindigen.  De twee hadden hebben samen een geweldige tijd gehad maar er is niet genoeg over om samen verder te gaan.

Het stel was sinds 2017 samen, maar hun relatie werd op de proef gesteld toen Geert in 2019 de diagnose kanker kreeg. De diagnose van het Lynch syndroom, een erfelijke aandoening die het risico op het ontwikkelen van darmkanker vergroot, was voor beiden een schok. Nadia was een steunpilaar voor haar vriend tijdens de moeilijke periode, maar het lijkt erop dat de twee de spanning van de ziekte niet konden overwinnen.

Nadia heeft besloten voorlopig ook geen nieuwe relaties aan te gaan en zich volledig te richten op haar carrière. Ze zit momenteel midden in een succesvolle tournee van haar eigen talkshow en kijkt uit naar wat de toekomst brengt.

Het Ingeborg Douwes Centrum erg dankbaar

Het Ingeborg Douwes Centrum is een vitale bron van steun voor paren die te maken hebben met een psychische aandoening. Ze bieden counseling sessies en advies over hoe de situatie te navigeren, allemaal in een veilige en niet-oordelende omgeving. Ze bieden ook toegankelijke bronnen waar mensen terecht kunnen voor steun. Door dit soort hulp te bieden, heeft het Ingeborg Douwes Centrum ontelbare paren weer op de been geholpen en de kracht gevonden om hun uitdagingen het hoofd te bieden.

Het maakt niet uit met wat voor soort worstelingen een stel te maken heeft, het is nooit te laat om hulp te zoeken. Er zijn professionals die getraind zijn om te luisteren en te begrijpen, en die de nodige begeleiding kunnen bieden om paren door moeilijke tijden heen te helpen. Het verhaal van Nadia en Geert is een inspirerend voorbeeld van hoe paren samen kunnen komen en zelfs de moeilijkste omstandigheden kunnen doorstaan.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers