dinsdag, april 16, 2024

Simon Keizer: alles over het privéleven van de veelbesproken Volendamse zanger

Lees ook

Simon Keizer maakte jarenlang deel uit van het populaire duo Nick & Simon, maar sinds 2022 is de zanger onderwerp van roddels en verhalen in de showbizzmedia. Het Volendamse muziekkoppel kondigde hun afscheid aan en over het privéleven van Simon Keizer deden smeuïge verhalen de ronde.

Simon Keizer is een Nederlandse zanger. Hij werd geboren in Volendam in 1984. Simon had op jonge leeftijd al een liefde voor muziek. Wat zeker niet gek is, want Simon werd geboren in een zeer muzikale familie. Hij is familie van BZN-zanger Jan Keizer en zangeres Maribelle. Op zijn 11e kreeg hij zijn eigen gitaar en op zijn 16e schreef hij al een eigen nummer, geschreven voor zijn overleden vader. In zijn middelbare schooltijd leerde Simon Nick Schilder kennen. Ze zijn samen nummers gaan schrijven en zingen.

Idols als start voor Nick & Simon

Simon en Nick deden allebei apart van elkaar mee met het televisieprogramma Idols. Nadat ze allebei uit de race lagen, werd hen een platencontract aangeboden. Vanaf dat moment zijn ze het bekende Volendamse duo Nick & Simon. Samen maakten ze hits, zoals Rosanne, Pak maar m’n hand en Kijk omhoog. Ook schrijft Simon nummers voor andere artiesten. Zo schreef hij onder andere nummers voor het debuutalbum van Monique Smit en voor Jan Smit.

Juryleden bij The Voice of Holland

In 2007 toerden Nick en Simon door Spanje voor het programma Jan Smit, de zomer voorbij. Ze reizen door het land met mede Volendammers Jan Smit en De 3J’s. Simon was samen met Nick te zien als jurylid voor het programma The Voice of Holland. Na twee seizoenen stoppen ze ermee, maar gaan nog wel aan de slag voor The Voice Kids. Ook zijn de twee te zien in hun eigen programma Nick tegen Simon. Vanaf 2016 presenteren ze het programma Talenten Zonder Centen met mede Volendammer Kees Tol.

Breuk Nick & Simon

In het najaar van 2022 maakten Nick en Simon bekend uit elkaar te gaan als muzikaal duo. Ze maakten dat bekend in een opvallend interview bij Eva Jinek, waar hun onderlinge band bekoeld leek te zijn, al spraken ze dit zelf tegen. Ze gaven aan solo verder te gaan.

Roddels

In juni 2022 werd Simon Keizer er door Juice Channel van beschuldigd scheve schaats te rijden: “Hij heeft een minikantoortje, een mancave, waar hij maar al te graag dames over de vloer laat komen”, aldus het roddelkandaal op Instagram. Later werd gemeld dat hij zijn vriendin Annemarie Hoek al jaren zou bedriegen door vreemd te gaan. Later plaatse juichekanaal Reality FBI chats waar de zanger volgens het kanaal dirty talk zou uitslaan naar andere dames.

Partner Simon Keizer

Simon Keizer is in 2012 met Annemarie Hoek getrouwd. Vriendin Annemarie is één jaar jonger dan haar partner Simon. Ze is de dochter van voormalig voetbaltrainer Frans Hoek. Samen hebben ze één dochter, genaamd Kiki. In juni 2021 maakten ze bekend een tweede kindje te verwachten. Annemarie beheert ook het babyplatform Kiki’s Favourites. Het gezin woont samen in Volendam.

Het duurde overigens een tijdje voor Simon erin slaagde het hart van Annemarie te veroveren, vertelde zijn partner bij Rooijackers over de Vloer. ,,Hij had altijd dezelfde versierpoging en dan dacht ik: Naar hoe veel meiden heeft hij dit gestuurd? Dus de vonk sloeg niet gelijk over’’.

Samen doorstonden ze een moeilijke periode toen er bij Annemarie een gezwel op haar lever werd ontdekt. Ze genas van kanker dankzij een zware operatie.

Annemarie Hoek mijdt liefst de publiciteit. Uitzondering daarop was haar optreden in het programma Dance Dance Dance. Samen met haar Volendamse beste vriend Kees Tol danste ze de sterren van de hemel. Het danskoppel behaalde de tweede plaats in het tweede seizoen van Dance Dance Dance.

Annemarie Hoek heeft nog niet publiekelijk gereageerd op de roddels rond haar man Simon Keizer.

Vorig artikel
Volgend artikel
Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers