donderdag, mei 23, 2024

Alles over Anne-Marie Fokkens, de nieuwe ster van Viaplay

Lees ook

Anne-Marie Fokkens is een geliefde televisiepresentatrice. Ze werd geboren op 10 oktober in 1982. Ze begon bij de televisie op haar 16e. Tegenwoordig is Anne-Marie Fokkens te zien bij verschillende omroepen én heeft inmiddels veel televisieprogramma’s mogen presenteren. Hier lees je alles over de carrière en het privéleven van Anne-marie Fokkens.

Carrière televisie

De televisiecarriere van Annemarie Fokkens is op te delen in Omroep Brabant, Ziggo Sport en Viaplay. Dat zijn echter niet alle omroepen waar ze zich voor heeft ingezet. Zo heeft ze ook een korte tijd bij RTL gewerkt en was ze betrokken bij het Algemeen Dagblad, om het laatste nieuws aan de man te brengen. Een veelzijdige carrière dus, laten we inzoomen op haar tijd bij Omroep Brabant, Ziggo Sport en Viaplay.

Omroep Brabant

De televisiecarriere van Annemarie Fokkens begon bij Omroep Brabant. Daar was ze als presentatrice te zien bij het programma Onder Ons en Booming Brabant.  Er werd bij Onder Ons verslag gedaan van nieuws uit de regio en Brabanders met een bijzonder verhaal kwamen aan het woord. De presentatie van Onder Ons deed Annemarie Fokkens samen met Arjo Kraak.

Booming Brabant stond ook in het teken van het Brabantse leven, maar richtte zich meer op ondernemers. Daar ging Anne-Marie Fokkens dan ook bij langs om zaken en privé te bespreken. Beide programma’s waarbij het leven in Brabant werd getoond.

Ziggo Sport

Bij Ziggo Sport presenteert Annemarie Fokkens een heel ander programma, genaamd Deportivo United. Geen verslag van het Brabantse leven meer, maar van voetbalwedstrijden. Sinds 2017 is ze het gezicht van dat programma. In Deportivo United worden live voetbalwedstrijden uitgezonden en besproken met specialisten.

Dat bespreken doet ze samen met bekende namen in de voetbalwereld, zoals Wim Kieft en Aad de Mos. Het bijzondere is, dat zij een van de enige vrouwen is die werkt bij een voetbal programma. Elk weekend is Deportivo United te zien. Op zaterdag en zondagavond.

Viaplay

Ook bij Viaplay is Anne-Marie Fokkens tegenwoordig werkzaam. Ze presenteert een dart programma bij Viaplay. Daar kwam ze bij via haar korte baan bij RTL 7. Zelf geeft ze aan dat ze veel affiniteit heeft met de sport, omdat zowel het sportieve als het menselijke aspect erin naar voren komt.

Het privéleven van Anne-marie Fokkens

Anne-marie Fokkens werd geboren in de stad Roermond. Je zou denken dat het vreemd is dat ze dan voor Omroep Brabant is gaan werken, maar ze groeide op in het Brabantse Veldhoven. Anne-Marie Fokkens heeft een vriend Richard en een dochter. Anne-Marie heeft al jarenlang een relatie met haar partner Richard.

Als persoon is Anne-Marie Fokkens een vrolijke verschijning, die goed weet hoe het beroep als presentatrice in elkaar zit. Ze kan zich goed vastbijten in de stof zodat ook inhoudelijk het werk naar een diepgaander onderwerp van discussie kan worden gebracht.

Verder blijkt fashion ook echt een hobby van Annemarie te zijn. Ze houdt zich bezig met de laatste trends, weet zich leuk te kleden en is zelfs actief met het verkopen van kleding. Via Instagram biedt ze sierraden aan.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers