woensdag, juli 24, 2024

Alles over Charlotte Pieters: haar brutale reportages voor PowNed, haar liefde en haar achtergrond

Lees ook

Charlotte Pieters is één van de nieuwe presentatiegezichten van omroep PowNed. De frisse brunette wordt het land in gestuurd voor reportages. Ze is tevens documentairemaakster.

Pieters groeide op in Barendrecht en haalde na haar middelbare school haar bachelor Commerciële Economie aan de Hogeschool in Rotterdam. Daarna verhuisde zij naar Amsterdam, waar ze Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit Amsterdam studeerde. Ze deed werkervaring op als sidekick op de radio en was stagiair bij de NOS.

Naast haar reportages voor PowNed is ze ook documentairemaakster. Zo produceerde ze onder meer Crème de la Crooswijk, die in 2019 door de NPO werd uitgezonden.

Het privéleven van Charlotte Pieters

Afgaande op haar Instagram-account lijkt het erop dat Charlotte Pieters een relatie heeft. Gezien haar foto’s lijkt Bram, regisseur van beroep, haar vriend te zijn. Één van hun gezamenlijke passies is het bezoeken van Lowlands. Hun relatie wordt ook bevestigd op het Facebook-profiel van Bram, waar hij haar ‘mijn lief’ noemt. Hoe lang hun relatie al gaande is, is onbekend. Onduidelijk is ook waar het koppel elkaar heeft leren kennen, maar zeer waarschijnlijk is Charlotte Pieters dus geen vrijgezel meer.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers