donderdag, juni 13, 2024

Alles over Fenna Ramos, de vrolijke presentatrice van Z@ppelin

Lees ook

Fenna Ramos is niet alleen presentatrice van onder meer kinderprogramma Zappelin, maar ook actrice en zangeres. Ze heeft een liefelijke en vrolijke uitstraling en is daarom ook erg geliefd onder een hele hoop kinderen.

Werken op een cruiseschip

Ramos is afgestudeerd op de havo. Nadat ze haar havo diploma heeft gehaald, wist ze eigenlijk al direct dat ze verder wilde met muziek/theater. Ze heeft toen besloten om aan de academie voor muziek en musicaltheater in Tilburg te gaan studeren. Daarnaast is ze ook nog naar het Complete Vocal institute gegaan in Kopenhagen. Je kunt wel stellen dat Fenna Ramos een zeer getalenteerde vrouw is en dat zij weet wat ze wil.

Op het moment dat Fenna afgestuurd is, heeft ze eerst nog een jaar bij Celebrity Cruises in Miami als leadvocalist op een cruiseschip gewerkt. Dit heeft ze vooral gedaan om een hoop ervaring op te kunnen doen. Ervaring binnen haar vak is erg belangrijk. Ook acteerde ze in musicals

Hoe is zij bekend geworden?

Fenna Ramos is eigenlijk door meerdere dingen bekend geworden. In eerste instantie heeft ze mee gedaan als Ramona in de internetserie De slet van 6 VWO. Daarna heeft ze in Goede Tijden, Slechte Tijden gespeeld als Ingrid Jagtman. Verder heeft ze ook meegespeeld in een bioscoop film. De bioscoop film heet Misfit. Dit gebeurde allemaal in het jaar 2017. Het allround mediatalent heeft ook een eigen YouTube-kanaal, waar ze onder meer haartips geeft en een inkijkje geeft in haar leven.

In 2018 werd Fenna Ramos echt bekend bij het grote publiek toen ze voor de NPO Zappelin ging presenteren. Hier is ze presentatrice en tot op heden is ze nog steeds tevreden met haar baan. Ze vindt het heel erg leuk om haar presentatie- en zangtalent te gebruiken en ook tegelijkertijd met kinderen om te gaan. Haar toenemende bekendheid leverde haar ook een kledingdeal op met het merk GR8.

Heeft Fenna Ramos een relatie?

Fenna Ramos heeft een relatie, zo is op te maken uit haar Instagram. Haar vriend heeft stoere lange haren, een alternatieve kledingstijl en lijkt cameraman van beroep. Hij heeft ook Instagram. Over hun relatie vertelde Ramos in een interview: ,,Mijn vriend en ik wonen in een oude kerk in Bussum waar appartementen in zijn gebouwd. Toen deze op Funda kwam, hebben we de makelaar overgeslagen en heel brutaal aangebeld. Het huis bleek van een regisseur van jeugd- films te zijn, dus we hadden meteen een raakvlak. We werden overboden, maar hij heeft het ons toch gegund.” Ze hebben samen een sphynx (een naaktkat). In hetzelfde interview vertelt ze ook dat ze hecht aan verzorgd ondergoed: ,,Ik koop al mijn ondergoed in setjes en met een matching top. Dat heb ik van mijn moeder geleerd: zorg altijd dat je ondergoed er netjes uitziet. Niet voor een ander, maar voor jezelf, want als jij je goed voelt in je ondergoed, dan straal je dat ook uit.”

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers