donderdag, mei 23, 2024

Miljuschka Witzenhausen: alles over haar beruchte familie, haar liefdesleven en passie voor koken

Lees ook

Miljuschka Witzenhausen is een Nederlandse presentatrice, soapactrice, model en televisiekok. Witzenhausen werd op 10 juli 1985 geboren in Amsterdam. Miljuschka is bij het grote publiek vooral bekend van haar eigen dagelijkse kookprogramma op RTL4, haar deelname aan Wie is de Mol? en als dochter van Astrid Holleeder. Ook deed ze in 2020 nog mee met het RTL-programma Het Perfecte Plaatje. Meer weten? Hier lees je alle informatie over Miljuschka.

Van TMF tot 24Kitchen

Witzenhausen behaalde in 2004 haar gymnasiumdiploma op het Vossius Gymnasium in Amsterdam. Daarna studeerde ze twee jaar rechten. Ook werkte ze bij een modellenbureau: hierdoor kwam ze terecht bij TMF. Hier was ze tussen 2005 tot 2007 werkzaam. Miljuschka heeft ook nog wat acteerwerk gedaan: ze was te zien in Onderweg Naar Morgen. Ze werd steeds bekender op televisie, vooral nadat ze in 2014 te zien was als deskundige op het gebied van voeding en lifestyle bij Shownieuws. In 2015 kreeg ze een programma op 24Kitchen.

Sinds 2016 is Miljuschka Witzenhausen veel te zien op RTL 4 en RTL 5. Dit resulteerde dan ook in het feit dat ze in 2017 een contract tekende bij RTL. Op dit moment heeft ze haar eigen dagelijkse kookprogramma bij RTL.  Ook heeft ze haar eigen serie op Videoland: #EerlijkeFoto, waarin ze onderzoek doet naar foto’s op social media en de invloed die dit heeft op het zelfbeeld van vrouwen.  Verder was ze de afgelopen jaren in een aantal populaire programma’s te zien, waaronder Dance, Dance, Dance in 2018, Wie is de Mol? in 2019 en Het Perfecte Plaatje in 2020. En ze schreef meerdere boeken:
Lekker Miljuschka
Miljuschka’s Street Food Vietnam

Het liefdesleven van Miljuschka Witzenhausen

Over het privéleven van Miljuschka zijn verschillende dingen bekend. Ze is de dochter van Astrid Holleeder en Jaap Witzenhausen. In interview wordt dan ook vaak gevraagd naar haar oom: Willem Holleeder. Ze heeft twee kinderen met haar ex-man Tycho Veldhoen: Rembrandt en Felina. De scheiding van haar ex-man bracht een loodzware periode met zich mee. Maar sinds 2017 heeft Miljuschka een relatie met videoproducer Philip van Ierschot. Samen hebben zij onlangs een boerderij gekocht die ze helemaal opknappen tot een woning met uiteraard een grote keuken. Door middel van vlogs kon iedereen meegenieten van de grote verbouwing aan de oude kaasboerderij. Het liefst is Miljuschka de hele dag bezig met koken en eten. Voor haar is eten hetzelfde als ademen: het is een eerste levensbehoefte.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers