dinsdag, april 16, 2024

Joel Beukers, YouTube-koning en succesvol fitnessgoeroe

Lees ook

Joel Beukers is een Nederlands fitnessmodel, ondernemer en eigenaar van Clean Nutrition, het bedrijf dat hij samen met compagnon Sam Hoogland heeft opgericht. Beukers wordt op 15 september 1988 geboren in Utrecht. Onder andere door succesvolle social media pagina’s is Joel Beukers uitgegroeid tot een Bekende Nederlander. Ontdek hier alles over de carrière en het privéleven van Joel Beukers.

Gouden auto’s en grappige uitspraken van Joel Beukers

Beukers is vooral bekend van social media en zijn eigen merk Clean Nutrition. Zijn hele leven staat in het teken van sport: hij speelt rugby vanaf zijn zesde. Deze sport moet hij opgeven wanneer hij 23 jaar is: een ernstige blessure aan zijn onderrug is hier de oorzaak van. Daarna stopt Beukers al zijn energie in fitness en modellenwerk: hij staat binnen een jaar tijd op de cover van het blad Sport & Fitness.

In de tussentijd wordt Beukers ook een fenomeen op social media. Met zijn video’s over fitness wordt hij steeds bekender, vooral onder jongeren. Dit geeft ook een boost aan zijn eigen supplementen-bedrijf Clean Nutrition. Via de website verkoopt hij tal van supplementen, vooral de Xtreme Workout V2 is een zeer populair product. Hij brengt samen met zijn partner Julian van Vliet ook zijn eigen wodka op de markt. Op zijn Instagram en YouTube pagina plaatst hij verschillende fitness-gerelateerde video’s om zijn producten te promoten. De interessante marketingstrategie van Joel Beukers zorgt ervoor dat hij steeds meer bekendheid krijgt op social media. Onder andere grappige uitspraken en gouden auto’s en andere attributen zorgen ervoor dat hij nog meer aandacht krijgt. Over de gouden auto’s vertelde hij in De Telegraaf: ,,Ze zijn ons uithangbord. En ik provoceer graag. Het begon ermee dat mijn zwarte Maserati voor onze deur werd vernield. Dus dacht ik: ik maak een comeback, in ’t goud. Sindsdien is onze hele lijn goud geworden, de auto’s – we hebben nog een Lamborghini en een Rolls-Royce – de apparaten in de gym, onze huisstijlproducten.”

Het vermogen en privéleven van Joel Beukers

Hoeveel verdient Joel Beukers? In 2018 werd zijn vermogen geschat op zo’n 1,3 miljoen euro. De verwachting is dan ook dat hij in 2020 een vermogen heeft van rond de 2 miljoen. Over Joel Beukers is bekend dat hij wel van een feestje houdt. Op zijn video’s die op zijn YouTube-kanaal te vinden zijn is dan ook te zien dat hij regelmatig naar een festival en feestje gaat.  Verder is bekend dat Beukers een relatie heeft met de 6 jaar jongere Dionne Snel; samen met haar heeft hij ook een zoontje: Jin. Ze leerden elkaar kennen in de sportschool, waar Joel Beukers de personal trainer was van de blondine. Pas na vier maanden vroeg hij haar wat te gaan drinken samen. Toen sloeg de vonk al snel over. Dionne studeerde Communicatie en werkt sinds ze samen zijn in het bedrijf van Beukers.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers