donderdag, juni 13, 2024

Alles over Maxim Hartman: de mannenambassadeur, zijn roerige liefdesleven en zijn botte stijl

Lees ook

Maxim Hartman werpt zich op als ambassadeur van mannelijk Nederland. De interviewer deed al talloze programma’s.

Hartman beleefde zijn doorbraak op televisie dankzij Rembo & Rembo. Hij maakte ook diverse kinderprogramma’s en acteerde. De laatste jaren ontpopt hij zich als ultieme man met ‘manvriendelijke’ programma’s. Zo maakte hij ongebruikelijke interviews met voetballers, die hij provoceert in de hoop tot originele antwoorden te komen.

Helaas voor de presentator zaten veel clubs en spelers niet op zijn trucje te wachten, waardoor hij nog maar weinig bekende voetballers voor de lens kreeg.

Hartman schuift ook met enige regelmaat aan bij RTL Boulevard als ‘deskundige’ en maakte hij items voor Tour du Jour en PowNed.

Maxim Hartman valt op jonge vrouwen

Zo chaotisch zijn interviewstijl is, zo turbulent is ook zijn liefdesleven. Hij had al meerdere relaties met meiden van ruim twintig jaar jonger. ,,Jonge vrouwen zijn leuker dan oude. Ze zijn nog niet zo verbitterd en beschadigd”, zegt hij in Viva. ,,En het is makkelijker om er helemaal in op te gaan, omdat ze zo gruwelijk mooi zijn. Niet elke vrouw is na haar 35e niet meer mooi, maar ik zie zelden een vrouw van mijn eigen leeftijd die ik nog aantrekkelijk vind.” Toch heeft hij wel een ondergrens: ,,Vrienden van mij kijken weleens naar meisjes van vijftien. Dat vind ik echt not done.” Hij had de afgelopen jaren relaties met vrouwen van 24 en 28. Hij schreef zelfs een boek over zijn liefde voor vrouwen: De Nationale Vrouwenspotgids

In Nieuwe Revu zegt hij bovendien, ondanks zijn mannelijke inborst, slecht met gestrande relaties om te kunnen gaan. Bij een ex nam hij, als hij geen onzin verhaalt ophangt tenminste, nogal op een bijzondere manier wraak: ,,Ik heb haar fiets gestolen. Omdat het pijn deed dat ze bij me weg was. En dat kon ik niet aan. Daarom wilde ik haar terugpakken. Oog om oog, tand om tand. Ik wist dat die fiets heel belangrijk was voor haar, dat was haar enige vervoers- middel. Ik lag ’s nachts wakker, doodongelukkig. En ik dacht: ik laat je effe voelen hoe ingrijpend die pijn is. Toen ben ik op pad gegaan om haar fiets te jatten. Daarna voelde ik me enorm opgelucht, alle spanning was even weg. Alsof ik klaar was gekomen. Ik heb ook een keer bij haar ingebroken. Niet om haar fysiek kwaad te doen, ik wilde alleen in haar laptop kijken. Heel sneu en primitief.” Of Hartman momenteel een relatie cq vriendin heeft, is onduidelijk. Uit interviews blijkt dat bindingsangst hem het onderhouden van een langere relatie vaak parten speelt. Wel heeft hij uit een eerdere relatie twee zoons.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers