donderdag, juni 13, 2024

Alles over Robbie Kammeijer: zijn televisiecarrière, zijn privéleven en zijn ‘record’

Lees ook

Robbie Kammeijer is een Nederlandse presentator en verslaggever. Hij werd geboren in Zeist in 1991. Vanaf een jonge leeftijd weet Robbie al dat hij graag journalist wil worden. Nadat hij zijn middelbare schooldiploma op zak had, ging hij zijn passie voor journalistiek volgen. Hij besloot te gaan studeren aan de School voor Journalistiek in Utrecht. In deze periode schreef hij voor de schoolkrant de Paduaan.

Jongste Jeugdjournaal presentator ooit

In 2013 gaat Robbie aan de slag voor het Jeugdjournaal. Hij begon als stagiair bij het programma van de NOS om vervolgens aan de slag te gaan als redacteur. In 2014 begon hij officieel als presentator. Hij was op dat moment 22 jaar oud, wat hem de jongste presentator ooit van dit programma maakte. Hij deed hier onder andere verslag van de aanslagen in Parijs en Brussel. Ook deed Robbie verslag van de troonswisseling in 2013. Op 30 april vond de abdicatie plaats van koningin Beatrix, gevolgd door de inhuldiging van koning Willem-Alexander. In 2015 deed Robbie mee aan het programma Zappdelict.

Overstap naar Editie NL en RTL Nieuws bij RTL4

Een jaar later maakt Kammeijer bekend te stoppen bij het Jeugdjournaal. Hij stap in 2016 over naar RTL4. Hij gaat hier aan de slag als presentator voor het programma Editie NL en RTL Nieuws. In 2020 is hij eenmalig te zien in de Nederlandse soap Goede tijden, Slechte Tijden.

Het privéleven van Robbie Kammeijer

Robbie gaat in zijn vrije tijd graag met zijn vrienden uit eten. Verder houdt hij erg van roadtrippen en speelt hij orgel. Daarnaast gaat Robbie graag terug naar ‘zijn’ oude stad Den Bosch, waar hij goede herinneringen aan heeft. Zo had hij daar een van zijn eerste dates met zijn huidige vriend. Van 2017 tot 2019 had Robbie een relatie met Koninklijk Huis-deskundige Rick Evers.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers