donderdag, juni 13, 2024

Alles over Ruben Nicolai: zijn bloeiende televisiecarrière, zijn turbulente liefdesleven en zijn achtergrond

Lees ook

Ruben Nicolai werd bij het grote publiek vooral bekend door zijn optredens in De Lama’s. Het leverde hem een bloeiende tv-carrière op, waarbij de geestige Nicolai zich stormachtig ontwikkelde tot presentator van grote programma’s. Sinds 2020 is hij ook weer gelukkig in de liefde en mag hij Paulien zijn vriendin noemen. Dit is zijn wiki.

De Lama’s doorbraak voor Nicolai

Nicolai kende zijn doorbraak op televisie door zijn deelname aan BNN-programma De Lama’s. Daarvoor had hij met Nathan Vecht twee cabaretshows gedraaid. Het succes van De Lama’s leverde Nicolai meer televisieklussen op, zoals Je zal het maar hebben, De Allerslechtste Chauffeur van Nederland en de Golden Oldies. In het voorjaar van 2015 maakte hij bekend te vertrekken bij BNN-VARA en een contract te hebben getekend bij RTL 4. Bij RTL was Nicolai niet alleen te zien als presentator van Idols, RTL Boulevard, The Masked Singer en Wie ben ik? Ook presenteerde hij Ik weet er alles van en Beste Kijkers en 5 tegen 5.

Opmerkelijke feitjes over Ruben Nicolai

In het programma Verborgen Verleden ontdekte de presentator dat hij zou afstammen van Willem van Oranje en Karel de Grote.

Ruben Nicolai heeft een relatie met Paulien

Het liefdesleven van de komiek uit het Belgische Lanaken ging lange tijd niet over rozen. Jarenlang had Nicolai een relatie met Laurien, met wie hij ook dochters Liv en Daantje kreeg. Hij koesterde ook nog hoop dat het met met vriendin Laurien weer goed zou komen, getuige de uitspraken in december 2013 aan Privé: „Laat ik het zo zeggen: die strijd is nog allerminst gestreden. Ik heb nog alle reden om te hopen dat wij weer bij elkaar komen en dat is het enige wat ik erover zeg…” Even leek het erop dat de guitige presentator daadwerkelijk het hart van Laurien zou hebben teruggewonnen, aangezien ze in november 2014 samen arm in arm een showbizzgala bezochten. Het huwelijk hield echter geen stand. Volgens roddelbladen zouden drank en drugs een rol hebben gespeeld bij de relatiebreuk. In de jaren na de scheiding ging de televisiemaker door een dal als vrijgezel. ,,Ik leefde ongezond. Er vonden wel wat flirts plaats, maar zodra het serieus werd, hield ik de boot af.”

Het bleek echter van korte duur. Nicolai bleek immers ook gevoelig voor de charmes van andere vrouwen. Volgens de roddelbladen deed ook het gerucht de ronde dat Ruben Nicolai een kortstondige affaire beleefde met niemand minder dan Katja Schuurman, met wie hij op dat moment veel samen was vanwege de opnames van het tv-programma Ruben vs Katja. Tevens legde Nicolai het aan met de beeldschone Yvonne Graven, al is die relatie volgens Privé op de klippen gelopen.

Tot het voorjaar van 2020, toen hij wereldkundig maakte een nieuwe vriendin te hebben. ,,Ze heet Paulien en we hebben elkaar leren kennen op een première.” Buiten de relatie bevestiging houdt Ruben zijn nieuwe geliefde grotendeels buiten de publiciteit. Het is dan ook niet bekend wat haar achtergrond is. Volgens weekblad Weekend zouden de twee tortelduifjes al praktisch samenwonen, althans, dat zouden de buren het roddelblad hebben verkondigd.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers