donderdag, mei 23, 2024

Alles over Aran Bade: de showbizz reporter van RTL Boulevard, zijn liefdesleven en zijn vurige ambities

Lees ook

Aran Bade is een Nederlandse presentator, verslaggever en entertainment deskundige. Hij werd geboren in Utrecht in 1985 en heeft een relatie met Jeroen de Boer. Dit is zijn wiki.

Stages bij RTL

Aran werkte in het verleden in Jeruzalem als producer voor toenmalig correspondent Conny Mus. In 2007 begon Aran zijn stage bij RTL Nieuws. Daarnaast liep hij ook stage bij correspondent Erik Mouthaan in New York. Sinds 2013 is Aran verslaggever bij RTL Boulevard, waar hij sterren interviewt en uitgegroeid is tot een bekend gezicht. Zijn vrolijke en enthousiaste manier van vragen stellen zorgt er vaak voor dat BN’ers hem net wat meer vertellen dat anderen.

Songfestival deskundige

Sinds 2018 is Aran Bade aan het werk gegaan als entertainment deskundige bij RTL Boulevard. Ook maakt hij verschillende reportages voor het tv-programma. Sinds 2019 zien we hem echter steeds minder in de studio als deskundige, maar voornamelijk als verslaggever op locatie. Zijn rol aan de desk wordt vaak ingenomen door Rob Goossens.

Vanaf 2014 doet Aran als Songfestivaldeskundige verslag van het Eurovisiesongfestival. Bade maakt er geen geheim van graag nog eens een eigen interviewprogramma te willen maken, zoals Van der Vorst ziet Sterren.

Aran Bade heeft een relatie met Jeroen de Boer

Aran Bade is in 2019 in het huwelijksbootje gestapt met zijn grote liefde Jeroen de Boer. De twee geliefden zijn al tien jaar samen. Aran vroeg zijn vriend op vakantie in Vietnam ten huwelijk. Verder weet Aran zijn vriend aardig buiten de publiciteit te houden, al is wel bekend dat Jeroen de Boer net als zijn man in de televisiewereld werkzaam is. Zijn andere passies zijn reizen en eten. In hun vrije tijd gaan Aran en zijn vriend Jeroen graag naar het strand, om er een wijntje te drinken op het terras.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers