donderdag, mei 23, 2024

Alles over Buddy Vedder: zijn televisiewerk, zijn liefdesleven en zijn achtergrond

Lees ook

Buddy Vedder is een Nederlandse acteur, zanger, danser en presentator. Tegenwoordig is hij niet meer te missen in bekend Nederland. Hij is namelijk veelvuldig te zien in veel series en programma’s. Buddy Vedder heeft een relatie met Ginny Pauw. Dit is zijn wiki.

Waar is hij bekend van?

Buddy Vedders grote doorbraak is begonnen bij Goede Tijden Slechte Tijden. Hier speelde hij de rol van Rover Dekker. Dit deed hij van juni 2015 tot november 2017. Hij besloot te stoppen om zich te richten op andere dingen.

Hiervoor heeft hij in de korte films Held, Dubbelspel en Leven gespeeld. Ook was hij in het theaterseizoen van 2014 en 2015 in de musical ‘Heerlijk duurt het langst’ te zien.

Buddy Vedder heeft ook een aantal jaren de Kids Top 20 gepresenteerd. Ook is hij een tijd te zien geweest in het tweede seizoen van Dance Dance Dance. Dit deed hij samen met zijn Goede Tijden Slechte Tijden-collega Robin Martens. Uiteindelijk wonnen ze samen de finale. Hiermee brachten ze €100.000,- op voor KIKA.

Buddy Vedder is één van de nieuwe vakjuryleden van het Junior Songfestival van 2018. In hetzelfde jaar bracht hij een eigen single uit genaamd Los. Dit nummer is gebruikt in de film Elvy’s wereld: So Ibiza. In deze film speelt Buddy Vedder ook een bijrol. Ook is hij te zien geweest in de film van YouTuber Dylan Haegens genaamd ‘de film van Dylan Haegens’. Hierin speelde hij een gastrol.

Buddy is nog regelmatig te zien als reporter in het programma RTL Boulevard. Ook is hij jurylid geweest in het tv-programma The Masked Singer en deed hij mee aan Wie is de Mol? Hierin wist hij de mol te ontmaskeren, waardoor hij begin 2020 het 20e seizoen gewonnen heeft.

Buddy Vedder volgde als opmaat naar zijn carrière in de media en het toneel een opleiding aan de Frank Sanders Akademie. Dit is een school voor theater en musicals.

Buddy Vedder heeft een relatie met Ginny Pauw

Buddy Vedder heeft een vriendin. Ze heet Ginny Pauw en is professioneel danseres en choreografe. Buddy en Ginny leerden elkaar in 2017 kennen tijdens het dansprogramma Dance Dance Dance. Hier sloeg de vonk al snel over en kregen ze een relatie. En dat terwijl het daarvoor niet echt wilde vlotten bij de tv-ster, vertelde hij aan de Telegraaf:  ,,Voor mijn relatie met Ginny zat ik drie maanden op Tinder en ik had… Geen. Enkele. Match! Ik had al baardgroei, dus daar lag het niet aan. Huilend onder de douche zat ik.”

Buddy Vedder is helemaal hoteldebotel op zijn vriendin Ginny: ,,Ze voegt enorm veel toe in mijn leven. Mijn werk is belangrijk, maar er is niets mooiers dan de liefde ontdekken. Elke dag leren we elkaar beter kennen. Ze maakt me zo gelukkig, dat is bijna niet in woorden te vatten!”

Buddy Vedder heeft ook nog een zus: Eva Vedder. Eva Vedder is een professioneel tennisser op het topniveau in de jeugdklasse.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers