woensdag, juli 24, 2024

Alles over Sylvana IJsselmuiden: haar online succes, haar liefdesleven en haar ambities

Lees ook

Sylvana IJsselmuiden is een Nederlandse presentatrice en model. Ze werd geboren in Leeuwarden in 1994 en is trots op haar Friese roots. Sylvana werd in 2020 uitgeroepen tot ‘Mooiste vrouw van Nederland’ en heeft een relatie met Stijn Schothorst.

Tv-debuut bij SBS6

Nadat Sylvana haar havo-diploma binnen had ging ze Artiest Drama studeren bij D’Drive in Leeuwarden. Ze had haar tv-debuut als presentatrice toen ze de SBS6 programma’s Babes in Business en Uit Voorraad Leverbaar presenteerde.

Verslaggeefster bij Dumpert

Daarna presenteerde ze programma’s voor XITE en Omrop Frylân. Sylvana werd ook verslaggeefster en presentatrice voor Dumpert. Daar schoof ze aan in online programma’s zoals Dumpertreeten, waar ze viralvideo’s bespreekt en beoordeelt qua hilariteit. Ook presenteert ze het Formule-1 seizoen, samen met haar vriend Steijn Schothorst. Ze staat in dat opzicht als behoorlijk deskundig op het gebied van autosport en Formule 1. Ook van voetbal weet ze vrij veel, mede omdat ze zelf in haar jeugd heeft gevoetbald bij MKV’29.

IJsselmuiden speelde ook kleine acteerrollen in Spangas, Fout Bloed, Fataal en Hartenstrijd. Over haar ambitie vertelde ze in een interview: ,, Mijn grote voorbeelden zijn Linda de Mol en Chantal Janzen, allebei powervrouwen én multitalenten. Ze presenteren, acteren, schrijven en maken een eigen magazine. Het is mijn droom om ooit ook zo’n imperium te runnen. Ik zie mezelf bijvoorbeeld nog wel eens het scenario voor een speelfilm schrijven en er zelf in spelen. Waarom niet?”

Mooiste vrouw van Nederland

In 2020 werd Sylvana door het tijdschrift FHM uitgeroepen tot ‘Mooiste Vrouw van Nederland’. Ze vond dit zelf een grote eer, maar vindt zelf haar innerlijk het allermooist. Via haar Instagram probeert ze daarin ook een rolmodel te zijn voor haar vele honderd duizenden veelal jongere volgers. Ondanks haar bekendheid lijkt Sylvana behoorlijk nuchter gebleven en probeert ze nauw contact te houden met haar fans en volgers.

Relatie met autocoureur Steijn Schothorst

Sylvana heeft een relatie met Steijn Schothorst. Steijn Schothorst is een autocoureur en komt uit Blaricum. Samen presenteerde ze de Formule-1 seizoen samen. Ze maakte de relatie bekend op Radio-538.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers