donderdag, mei 23, 2024

Andy van der Meijde ontdekt dat niemand zit te wachten op Glennis Grace

Lees ook

In Andy van der Meijde’s laatste aflevering van zijn YouTube-programma, Andy in de Auto, was Glennis Grace te gast. Andy dacht hij daarmee zijn kijkers een groot plezier zou doen, maar dat pakte even heel anders uit. De reactie van zijn volgers was namelijk helemaal niet zo positief als hij had gehoopt of verwacht. Veel mensen bekritiseerden Glennis omdat ze “een schreeuwerd” zou zijn en vinden het gewoon de moeite van het kijken naar het programma niet waard.

Voor wie het programma niet kent: “Bij Andy in de Auto” is een YouTube-kanaal waar Andy verschillende beroemdheden interviewt terwijl hij in zijn auto rondrijdt. Het concept van de show is eenvoudig, maar uniek. De gasten en Andy zitten op de voorstoel van de auto, en het gesprek begint. De show is een hit geworden onder Andy’s fans, omdat het hen de kans geeft een andere kant van hun favoriete beroemdheden te zien. In de laatste aflevering van dit seizoen was dat dus Glennis Grace.

Veel mensen slaan de aflevering voor het gemak maar over

Ondanks de negatieve feedback deelde Andy een clip uit de aflevering op zijn Instagram waarin hij en Glennis zich in de auto vermaken. Glennis merkte zelfs op hoezeer ze genoot van de ongedwongen setting en zei: “Ik haat het geven van interviews, dus je hebt echt geluk. Maar dit is gewoon leuk in de auto. Naast elkaar zitten als gappies.”

Volgers uitten echter al snel hun teleurstelling over Andy’s keuze van Glennis als zijn laatste gast van het seizoen. Sommigen gaven zelfs aan dat ze de aflevering maar helemaal over slaan, waarbij een volger opmerkte: “Niemand wil toch zo’n schreeuwlelijk?” Een ander vroeg zich af waarom Glennis überhaupt een podium kreeg.

Terwijl sommigen Glennis verdedigden en kritiek hadden op de harde reacties, zagen anderen het als een gemiste kans voor Andy. Maar over het algemeen waren de reacties op zijn laatste aflevering verre van enthousiast.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers