donderdag, mei 23, 2024

Vlam tussen Dirk Kuyt en jongere Kate Ruinemans dooft langzaam

Lees ook

Dirk Kuyt beëindigde twee jaar geleden zijn huwelijk met Gertrude zodat ruimte ontstond voor het begin van een nieuwe relatie met Kate Ruinemans, die een stuk jonger is dan hij. Volgens geruchten zou hun relatie echter nu al in een crisis verkeren. Roddelsite Juicechannel brengt deze gossip naar buiten en vraagt zich af “Heb je daar zeventien jaar huwelijk voor weggegooid…”

Dirk en Kate ontmoetten elkaar op een liefdadigheidsevenement waar zij werkte als projectmanager. Dirk was toen echter nog getrouwd met Gertrude en de twee vrouwen ontmoetten elkaar zonder te beseffen dat ze in de toekomst elkaar nog vaker, alleen op andere manieren, zouden tgeenkomen.  Geruchten suggereren dat Dirk en Kate hun affaire begonnen terwijl hij nog getrouwd was met Gertrude en ze zelfs samen gingen wonen in Dirk’s villa in Noordwijk, nog lang voordat de scheiding tussen Dirk en Gertrude definitief was. Twee jaar later is de liefde tussen Dirk en Kate echter naar verluidt behoorlijk aan het verkoelen. Juicechannel schreef op Instagram: “Volgens onze bronnen is de liefde tussen de twee niet meer wat het geweest is en denkt het stel er zelfs over om uit elkaar te gaan.”

Dirk vindt flirten met andere vrouwen blijkbaar belangrijker dan zijn relatie

Juicechannel meldt ook dat Dirk berichten stuurt naar andere vrouwen, wat suggereert dat hij meer geïnteresseerd is in het hebben van een affaire dan in een toegewijde relatie. “Dirk vindt het hebben van een affaire spannender dan een relatie, want hij stuurt ook berichten naar andere dames via Instagram,” schrijft Juicechannel. “Dirk is momenteel druk bezig zijn sporen uit te wissen. Hij heeft inmiddels een dame geblokkeerd met wie hij drie maanden geleden contact had.”

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers