donderdag, mei 23, 2024

Gavin beschuldigt Gordon van stalking via nep profiel op homo-app Grindr

Lees ook

Deze week dook een Grindr profiel op van Gavin de voormalige verloofde van Gordon.  De locatie die bij het profiel van Gavin werd weergegeven, was Amsterdam-Noord, terwijl Gavin zelf aangeeft gewoon in Autsralie te zitten. Volgens Gavin is het profiel nep en gemaakt door zijn ex-geliefde Gordon die de breuk tussen beiden naar zijn zeggen maar niet kan verrkroppen.

Het juicekanaal Life of Yvonne van onze eigen roddelkoningin verspreidde natuurlijk als een razende het bericht, waarna al snel de geruchtenmolen begon te spinnen. Er werd druk gespeculeerd over de rvaag of Gavins aanwezigheid in Amsterdam wellicht betekent dat er sprake was van een doorstart van de relatie tussen Gordon en Gavin. Maar dat is dus allesbehalve waar. Sterker nog: Gavin beweert  dat hij helemaal niet in Amsterdam-Noord is of recentelijk is geweest en dat iemand anders gebruik maakt van zijn foto.

Die foto kan alleen door Gordon zijn gebruikt

Gavin beweert dat de in het profiel gebruikte foto alleen van hem en Gordon is en nog nooit eerder is gedeeld met anderen of via social media. En omdat hij momenteel in Melbourne is, is de enige persoon die het profiel op Grindr gemaakt kan hebben dus Gordon. Ondanks dat de zanger om tekst  en uitleg door Yvonnen Coldeweijer is gevraagd (iest dat ze normaal gesproken nooit doet), heeft Gordon noch zijn management gereageerd op het verzoek om meer uitleg.

Evert Santegoeds onthulde dat Gavin het stalkgedrag van Gordon nu echt helemaal zat is. Zelfs nadat Gavin de zanger had geblokkeerd, heeft Gordon toch nog andere manieren gevonden om contact met hem op te nemen. Het is nu zo ver gekomen dat Gavin zelfs overweegt om maar aangifte te doen van de stalking bij de Nederlandse politie. Of het zover zall komen, zal de tijd ons leren.

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer opgelicht door goede vriend en verhuist naar ’t Gooi

Juice koningin Yvonne Coldeweijer gaat verhuizen. Ze verruilt Amsterdam voor Muiden en neemt afscheid van de stad. "Ik ben...

Vers van de Pers